2777
2789
عنوان

یه سوااال

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 116 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشگلم رسمی صحبت نکن منم مثل خواهرت میشه بپرسم چیه تیکه های بزرگ ماله اوناس با کمدو تختو و داور باز ...

اها خیلیم خوب 

من وقتی ابجی بزرگم عروسی کرد جهیزیه گرفت هم بابام وضعش بهتر بود هم قیمتا بهتر بود ولی الان واویلا شده قیمتا😥

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
چی کجایین شهرتون؟ عسلویه طرفا جنوبه به نظرم 

اره جنوبیم 

شما وسایلتونو خارجی گرفتین یا ایرانی؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
اها خیلیم خوب  من وقتی ابجی بزرگم عروسی کرد جهیزیه گرفت هم بابام وضعش بهتر بود هم قیمتا بهتر ب ...

ارع خیلی قیمتا بالاس واقعا خانوادهایی ک دختر دارن خدا درست کنه واسشون من جهیزیمو بیشترشو تو ارزونی گرفتم ولی فرشو مبلو بخاری و کولر و گلیم الان باید بگیرم

ارع خیلی قیمتا بالاس واقعا خانوادهایی ک دختر دارن خدا درست کنه واسشون من جهیزیمو بیشترشو تو ارزونی گ ...

اره واقعا 

اره جنوبیم  شما وسایلتونو خارجی گرفتین یا ایرانی؟

نه خارجیه تو مشهد یه جا همش وسایل برقیه اونارو از اونجا یه جام مثلا مبله از اونجا چرخ خیاطی هر کدومم مارکش متفاوتع چون میگفتن از یه مارکی مثلا چرخ گوشتش بدرد نمیخوره فلان مارک خوبه 

نه خارجیه تو مشهد یه جا همش وسایل برقیه اونارو از اونجا یه جام مثلا مبله از اونجا چرخ خیاطی هر کدومم ...

ما الان اگه بخاسته باشیم یه یخچال بگیریم ۲۴ ۲۴ هس