2777
2789
عنوان

یه سوااال

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 116 پست
کادوهام ماله خودمه ولی بقیه  مال بابای دوماد

بابای دوماد چرا کادو ها برداره یعنی خرج عروسیو اون میده ببخشید خیلی سوال میپرسم😁

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
ناموسا تو منی یا من تویم؟ گوسفند داره 

واااای منم اول که نوشته بودی دامدار یه لحظه تعجب کردم گفتم این از کجا میفهمه شوهر منم گوسفند داره شما چن تا دارین😂😂😂😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابای دوماد چرا کادو ها برداره یعنی خرج عروسیو اون میده ببخشید خیلی سوال میپرسم😁

اره دیگه خرج عروسیو میده کادو که میدن به عروسو دوماد ماله عروس دوماده شاباش و اینا ک میدن ماله بابایه دوماده

اره دیگه خرج عروسیو میده کادو که میدن به عروسو دوماد ماله عروس دوماده شاباش و اینا ک میدن ماله بابای ...

اها ما خودمون خرج میدیم و هرچی کادو هست مال خودمونه

واااای منم اول که نوشته بودی دامدار یه لحظه تعجب کردم گفتم این از کجا میفهمه شوهر منم گوسفند داره شم ...

😂😂😂😂😂😂 صدتا دویستا داره البته با باباشو داداشو دومادشون شریکن راستی اسمت چیه

من شوهرم ۲۰۰ تا دارن دیگه همش پولامون خرج شده از بس خرج کردیم دو نفر کارگر داره و خرج تمام با خودش هست از بدشانسی امسال همه اونای که ابستن بودن همشون بچه هاشون افتادن😕😕😕واسه شما ایجور نشده

میشه بریم شخصی میترسم کسی بشناستمون😂😂😂