2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز واسه چی نوار مغز گرفتی ازش

یکم گاهی در حد یه ثانیه لرزش داشت بعد بردم دکتر گفت 99 درصد هیچی نیست ولی برا اطمینان نوار مغز بده دادم گفت امواج مشکوک داره بعد بردم یه دکتر دیگه که حاذق تر بود در واقع استاد اون اولی بود گفت که امواج مشکوک داره اما چوم علتیم فیزیکی وجود نداره دارو نمیخواد برو از حالتش فیلم بگیر گفتم به فیلم نمیرسه گفت پس هیچی حالا خیلی نگرانم خواستم ببینم کسی بوده نوار مغز بچش اینجوری باشه بعد بگن عیب نداره؟دکاره گفت بعضی از ادما تو سرشون همچین امواجی هست و سالم هم هستن

یکم گاهی در حد یه ثانیه لرزش داشت بعد بردم دکتر گفت 99 درصد هیچی نیست ولی برا اطمینان نوار مغز بده د ...

روز شنبه  زنگ بزن ب این شماره   09394350339  مطب دکتر نادری متخصص اطفال تو اصفهانه  کارش بینظیره  دکتر دخترمه  ساعت 9 شب زنگ بزن منشیش بر میداره  سوالتا بپرس از دکتر بپرس جوابتا میده  اگرم اصفهانی ی ویزیت  ببرش  پیشش   کارش حرف نداره  خ دلسوز و خ  ماهره

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
اخه بدون دیدن نوار مغز جواب میده؟

حالتهای بچت رو بگو و بگو بردمش دوتا دکتر اینا بم گفت و شنیدم کار شما خوبه  نمیتونم  بچم بیارم ی شهر دیگم  همین الانم بزنگی شاید جوابتا بده

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

میدونین کلا تا چه حد به نوار مغز اعتقاد داره؟اخه دکتر دومیه گفت من رو یه کاغذ پاره به کسی دارو نمیدم نمیدونم والا یعنی تا این حد نسبت به تشخیص از رو نوار مغز مخالف بود