2777
2789
کاش منم از اول رفته بودم پیش دکتر دومی اصلا نوار مغز نمیگرفت اون چون گفت علایم خیلی مهمتر از نوار مغ ...

اصلا نگران نباش... پسر خواهر من لرزشش زیاد بود... با دارو حل شد.. شما که دکتر گفته اصلا به دارو احتیاج نداره... وقتی خواهرم به دکتر دومی گفت گفتند نوار مغز خندید و گفت بعضیا اصلا تجربه ندارن.. میدونم خیلی برات سخته نوزاد تازه به دنیا اومده خودش سختی زیاد داره چه برسه به این چیزا هم فکر آدم رو مشغول کنه... راستی خواهرم بچه شو عقیقه کرد خوب شد بلا ازش دور شد.. شما هم یه گوسفند براش عقیقه کنید.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تجربه دارین؟

نه عزیرم برای بچه خواهرم رفتیم متخصص مغز واعصاب بقیه بچه ها رو دیدم پدر و مادر داشتن میخوابوندن 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
اصلا نگران نباش... پسر خواهر من لرزشش زیاد بود... با دارو حل شد.. شما که دکتر گفته اصلا به دارو احتی ...

سلام خانومی .

شرمنده میخواستم ازت ک کمکم کنی..

من دخترم۱۰روزه  بدنیااومده  خیلی حال  جسمیم اوکی نیس ،روحی هم افسردگی گرفتم خودم حس میکنم چون هم بارداری شدید سخت و دوران بدی داشتم .....

الان ۲روزه من نوزادم  ک خوابه خودم میبینم  حدود ۶الی ۷باری  میلرزه توی خواب شاید  در حد ۲ثانیه میلرزید....

ب مادرم و شوهرم ک میگم اصلا جدی نمیگیرن میگن نه میپره و تکون میخوره تو حساسی ...‌

خلاصه که افسردگیهام کم نیس بااین شرایط زایمان و دردا   و کروناااا.....اینم اضافی شد ،خیلی خیلی میترسم 

...‌

پسرخواهرتون طول کشید خوب شه؟

چطور بود؟

منم تو سه‌ماهگی بچه م همین اتفاق افتاد  نوارمغز گرفتن و ارتعاشاتی دیدن! ولی تا شش ماه قرص فنوب ...

عزیزم نوار مغز سخته؟؟؟؟

نوزاد من ۱۰روزشه ۲روز پشت سرهم به چشم خودم دیدم توی خواب بلرزه کوتاه ....

حالا خانواده میگن طبیعیه و نمیزاریم بچه رو ببری دکتر جون نداره هی ازش خون بگیرن و اذیت شه...

میگن طبیعیه

سلام خانومی . شرمنده میخواستم ازت ک کمکم کنی.. من دخترم۱۰روزه  بدنیااومده  خیلی حال &nbs ...

سلام

نه فقط یه هفته دکتر یه قرص بهش داد دوباره معاینه اش کرد گفت دیگه قرصو بهش نده.

الانم دوسالشه خداروشکر مشکل نداره.