2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من همینجور بود.همش باید آروغ بگیری من که طبق نظر دکتر نه لبنیات میخورم نه حبوبات.بزرگتر که بشه ...

پدرم در اومده.شبا و روزا همش بیداره.و گریه 

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

اوووف.....اولشه تازه...سعی کن روغن زیتون بعدغذات بخوری دفعش راحت شه...اروغاشم بگیر

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

همینن همه بچه ها.دکتر به بچم دایمتیکون داد هر ۶ ساعت ۵ قطره.چون دل دردش تسکین پیدا میکرد خوابش بهتر شد.اگه شیرت کمه که حتما هست عیب نداره شیرخشک کمکی بدی.سیر میشه کمتر گریه میکنه.

قطره کولیکز بگیر بده بهش. من دادم خیلی بهتر شد دخترم. میگم شما بچه هاتون تو ماه اول هر هفته چقد وزن اضاف میکنن؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
همینن همه بچه ها.دکتر به بچم دایمتیکون داد هر ۶ ساعت ۵ قطره.چون دل دردش تسکین پیدا میکرد خوابش بهتر ...

شیرم به ظاهر خوبه.دکتر لهش کولیف داده .کسی استفاده کرده

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

پسر منم همینطور دوماهشه ولی کولیک اید براش گرفتم هیلی بهتر شد مرتب اروغشم میگیرم نعنا خشک تو ی لیوان اب بای تیکه نبات بجوشون دوقاشق ب بچه بده بقیشوخودت بخور اینو دکتر طب سنتی برام نوشت

من کولیکز و گریپ میکسچر میدادم بچم فقط بعدش جیغ میزد چندان فایده هم نداشتن.

موقع خواب یکساعت گریه میکرد تا آروغ بزنه بعد آروم میشد و همون دایمیتیکون که هنوزم بعضی وقتا بهش میدم

پسر منم همینطور دوماهشه ولی کولیک اید براش گرفتم هیلی بهتر شد مرتب اروغشم میگیرم نعنا خشک تو ی لیوان ...

کولیف فایده نداره بچه من دوروز یکسره گریه میکرد همه داروخانه های شهرو گشتم کولیک اید پیدا کردم دادم اروم شد گریه هاش خیلی کم شد البته زیر یک ماه توصیه نمیشه