2777
2789
عنوان

بدنسازی

133 بازدید | 15 پست

بچه ها رفتم باشگاه بدنسازی 

که لاغر شم شکم پهلو دارم ولی خب خیلیم چاق نیستم 

مربی مون خیلی مردونس هیکلش یعنی با بدنسازی اونشکلی میشه ادم؟؟؟

خدايا كمكم كن قوي باشم

بدنسازی کار نکن هوازی کار کن مثل فیتنس ایروبیک هوازی برا لاغری خوبه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ازت نپرسیده میخوای چجوری بشی؟ ‌طبق سلیقه خودتون برنامه میده.و اینکه خانومایی که حجم کار میکنن مکمل و استرویید مصرف میکنن ضررشم بینهایته .منم چارشونه خوشم نمیاد 

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
نمیدونم ولی خیلی مردونس من دوست ندارم اونجوری شم

عزیزم بدون هورمون هیچ خانومی اونطوری نمیشه هر چقدر کار کنین فقط لاغری هست و البته تناسب اندام

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

ن بابا تو اصلا اونجور نمیشی

من لاغرم رفتم برنامه پام سنگینه

رونم هر کدوم 6سانت اضافه شده

الان خودم دارم بالاتنه هم کار میکنم

اولا بالاتنه خیلی کم کار میکردم

اونا خیلی ساله سنگین کار میکنن و این ک صددرصد ی چیزی مصرف میکنه

داداشم سه ساله داره کار میکنه بدون هیچ مکملی، تازه الان بالاتنش رشدشو میبینیم

نیلوفر(قدبلند1400) عزیزم من خیلی دنبالت گشتم اگه برگشتی بهم خبر بده 

من رفتم باشگاه مربیم بهم دمبل دو کیلویی داد من گفتممممم چهار شونه نشم🤣🤣🤣🤣 گفت ولم کن بابا با دمبل دو کیلویی؟؟🤣🤣🤣🤣😐

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

ن بابا تو اصلا اونجور نمیشی من لاغرم رفتم برنامه پام سنگینه رونم هر کدوم 6سانت اضافه شده الان خود ...

چند وقته پایین تنه کار میکنید ؟ بعد سنگین کار میکنی در چه حد سنگین باشه باس نت تغییری نکرد؟ چند ساعت تمرین با وزنه داری تو یه روز؟

منم 8 ماه میرم باشگاه رونام یه کم حجم گرفتن ولی باس نم اصلا حجم نیاورده یک روز در میون میرم وقتی میرم باشگه حداقل 2 ساعت باشگاهم که یک سعت و نیم بیشتر فقط تمرین با وزنه دارم بعدش یه کم شکم کار میکنم و سرد کردن و تمام