2777
2789
عنوان

شپش کمک

173 بازدید | 23 پست

بچه ها موها خواهرم شپش گرفته شامپو ولوسیون استفاده کرده خوب نشده سس مایونز وسرکه هم استفاده کرده ولی هنوز سرش پراز تخم شپش نمیدونید چیکار کنه خوب بشه

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حنا بذاره رنگ مو هم عالیه برای از بین بردن شپش

4سالشه

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

فقط نفت... داخل اسپری بریزه و هر روز بغل گوشهاش و پس سرش اسپری کنید و شونه بکشید درعرض یه هفته مدام استفاده از نفت نابود میشن حتی تخم شپش یا همون رشک هم پوچ میشه.اگه استفاده کردی نتیجه دیدی براهمه نینی سایتیها یه صلوات بفرست

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

روغن مخصوص شپش از داروخانه بگیره هر شب استفاده کنه شپش اصلی می میره و خارج میشه بعدشم هر شب تخم شپشا یا همون رشکارو دونه به دونه لایه موهاش بگردینو در بیارین هر لباسی داره و شونه ای با آب ۶۰ درجه بشورین

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

شامپو پرمترین رو امتحان کن

شامپوپرمترین و بونزیل استفاده کرده فایده نداره

فقط نفت... داخل اسپری بریزه و هر روز بغل گوشهاش و پس سرش اسپری کنید و شونه بکشید درعرض یه هفته مدام ...

باشه عزیزم 4سالشه خیلی ضررنداشته باشه

روغن مخصوص شپش از داروخانه بگیره هر شب استفاده کنه شپش اصلی می میره و خارج میشه بعدشم هر شب تخم شپشا ...

کر کنم فقط تخماش موندن شپش نیس دیگه