2777
2789
عنوان

بتای بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن هفتگی جنسیتو گفتن  تنش سلامت 😍

دوازده هفته ک رفتم گف مشکوکه ب دختر ۱۸هفته دگ قد درصدگفت.سلامت باشی عزیزم.

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
انشالا ب سلامتی نی نی نازتو بغل بگیری کاش برا منم ی دختر باشه😍

انشالله صحیح و سلامت باشه وهرچی ک خودت دوست داری وصلاحته😘

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
والا از دوقوو میترسم چون بدن ضعیفی دارم فک نکنم دووم بیارم برا دوقول

عزیزم نگران نباش ایشالا که همه چیز همون شکلی ک میخوای میشه 

ویادم رفت بگم ،مبارک ایشالا که بارداری به دردسری داشته باشی و صیحیح و سالم فندوقت و بغل بگیریش⁦❤️⁩🌹⁦❤️⁩

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم منم یک بارداری مول داشتم هفته ۶ خونریزی شدید تهوع شدید داشتم توکلت بخداباشه

چه بد والا من فقط سینه هام حساس شده و بعضا کمر درد دارم ولی تهوع اینا ندارم توکل ب خدا بتاتون چن بود اوایل

ممنون گلم برای شماهم همچین ارزویی دارم😘😘

مرسی گلم 😘😘

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

سلام به همه مامانای گل

من سه روز از موعد پریودم گذشت بی بی چکم سریع مثبت شد . سه روز بعدش یعنی دیروز آزمایش بتا دادم که متوجه شدم خدا بهم نظر کرده و باردارم ❤ تیتر بتا ۵۹۵۲ بود . بهم گفتن بتام بالاست و حسابی نگران شدم 😔

میشه لطفا نظرتون رو بگید . ممنون میشم 🌹🌹🌹

سلام به همه مامانای گل من سه روز از موعد پریودم گذشت بی بی چکم سریع مثبت شد . سه روز بعدش یعنی دیرو ...

سلام عزیزم منم بتام بالا بود و هفته شیش رفتم سونو نشون نداد و دوهفته بعد گف برم رفتم و سونو نشون داد ولی دوقلو هم نبود بهتره صبر کنی هفته هشت یا نه بری سونو منم استرس داشتم همش

سلام عزیزم منم بتام بالا بود و هفته شیش رفتم سونو نشون نداد و دوهفته بعد گف برم رفتم و سونو نشون داد ...

خیلی ممنون که راهنماییم کردی عزیزم❤🌹❤🌹

سال نو مبارک 🎉🎉🎉

فعلا که با این وضعیت کرونا و تعطیلات نوروز نمی تونم برم دکتر و چکاب . خیلی نگرانم

خیلی ممنون که راهنماییم کردی عزیزم❤🌹❤🌹 سال نو مبارک 🎉🎉🎉 فعلا که با این وضعیت کرونا و تعطیلات ...

استرس رو از خودت دور کن چون بتا پایین هم باشه ی احتمالات دیگه میدن برا همین بیخیال باش و چن هفته صبر کن عید شمام مبارک عزیزم انشالاه ک همه چی خوبه نگران نباش❤❤❤