2777
2789
عنوان

بتای بالا

268 بازدید | 33 پست

دوستان من دیروزیک بهمن ازمایش بتا دادمکه عددش۱۵۸۳۲بوداخرین پری هم ۲۳اذر بود از کیت تخمک گذاری هم استفاده کردم ک ۶دی چهاردهمین روز پری میشد ولی کیت اصلا مثبت نشد ولی چن روز بعدش ی کم رنگ داش الان موندم این رنج بتا زیاد نیس برا این مدت کم ؟؟خیلی نگرانم بارداری مولار باشه

ن عزیزم نگران نباش من شنیدم بارداری دوقلو بتاش بالاس😍😍

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

نه نگران نباش همه چیز خوب

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم امیدوارم یکی باشه ولی دوقل یا مول نباشه😯

ن عزیزم نگران نباش من شنیدم مولار بتاش پایینه ن بالا...یا نی نی تون دختره یا دقلو چون تو این موارد ترشح هورمون بیشتره

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
ینی نرماله عزیزم؟

بله نرمال نگرانی ندارد ک هر ۴۸ساعت عدد دوبرابرمیشه نگران نباش

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ینی نرماله عزیزم؟

بعدم امکان اینکه دوقلو باشه زیاد 

بتای شما چند بود

من ۱۵۰۰۰بود گلم چهار روز بعد تاخیر.نی نیمم دختره😍