2777
2789
عنوان

معرفی کتاب اموزنده ومفید

68 بازدید | 14 پست

دوستان گل،لطف میکنیدکتابی که خوندیدوروتون تاثیرگذاشته معرفی کنید.البته بغیرازبینوایان،چهاراثرفلورانس،شفای زندگی،سینوهه،شازده کوچولو،زنان زیرک،بابالنگ دراز،معبدسکوت.

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب

کیمیاگر 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دولت عشق

و کتابای کاترین پاندرا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

كتابهاي باربارا رو كلا دوست دارم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

نيمه تاريك وجود از دبي فورد هم عاليه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

خودت باش دختر ريچل هاليس هم خوبه

کتاب شفای زندگی: کتاب شفای زندگی نوشته‌ی «لوئیز ال هی» یکی از نویسندگان، سخن‌وران و درمان‌گرهای تاثیرگذار در دنیا است. این کتاب در زمینه‌ی خودسازی، تحول جسم و جان و ذهن و همین‌طور پزشکی‌کلی‌نگر در سراسر دنیا بسیار معروف است. شفای زندگی در چهار بخش و ۱۶ فصل تدوین شده است.  نویسنده در بخش اول پیش از شروع با ارائه پیشنهاداتی به خوانندگان درباره چگونه مطالعه کردن این کتاب، معرفی نکات و نگاه کلی خود مقدمه‌چینی می‌کند. بخش دوم با عنوان جلسه‌یی با لوییز در هشت فصل ریشه‌های فکری و مشکلات را معرفی می‌کند و قدم به قدم گام‌های آگاهی را با مثال‌هایی ملموس از زندگی پیش می‌برد. مشکل چیست؟ مشکل از کجا پدید می‌آید؟ آیا حقیقت دارد؟ حالا چه‌کار می‌کنیم؟ و … ازینجا میتونید رایگان دانلودش کنید: کتاب شفای زندگی