2777
2789

قالیشویی ونک من فرش دستبافت برای شستشو و ریشه بافی دادم خیلی راضیم شمارش ۸۸۶۴۲۲۱۲

خواهرم هم فرشهای ماشینی ترک ابریشمی  داد قالیشویی زعفرانیه اونم خیلی راضی بود تلفنشو میتونید از ۱۱۸ بگیرید

قالیشویی فرمانیه خوبه من خودم چون با توجه به کامنت ها سراغ این قالیشویی رفتم گفتم حتما کامنت بگذارم، به نظرم بسیار منظم و حرفه ای بودند و درخواست پول اضافی هم نکردند. کیفیت هم راضی کننده است. قطعا بازهم از خدمات اینجا استفاده میکنم موفق باشیدقالیشویی فرمانیه 

(۷۷۳۶۳۷۶۲)(۲۲۴۶۲۴۰۰)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالیشویی اندرزگو خیلی عااااااااالیه 

واقعا ازکارشون راضیم برخوردشون شایسته پیگیریشون عالی وکیفت کارشون فوق العاده تمیزه فقط خواستم به دیگران توصیه کنم من سالهاست که مشترشونم اینم شماره دفتر مرکزیش ون که من سیو دارم 22291775

🙏🙏🙏🙏🙏🙏

قالیشویی ونک من فرش دستبافت برای شستشو و ریشه بافی دادم خیلی راضیم شمارش ۸۸۶۴۲۲۱۲ خواهرم هم فرشهای ...

سلام عزیزم منم فرشامو دادم قالیشویی ونک عالی بود کارش 🤩❤❤👌👌👌👌👌👌

ممنون بابت پیشنهاد خوبت.

کارشون تمیز و منظمه ومهمتر از همه زمان بندی تحویل دقیق بود.من چون غربم تلفنی که باهاشون تماس گرفتم اینو دارم ۴۴۲۱۵۷۴۹

حتما نظر افراد قبلی که فرش دادن به قالیشویی را بخونید. خیلیییییییییییییییییییییییی مهمممممممممه!

خیلی درست میگی عزیزم منم باتوجه به نظرات فرشامو دادم به قالیشویی اندرزگو عالی شستن درضمن من رفتم توسایتشون 20درصدم تخفیف دادن

سلام قالیشویی بانو کارش خیلی خوبه

من چند وقت پیش به توصیه خواهرم 3 تا تخته فرش تحویلشون دادم. یه خورده طول کشید بیارن فرش ها رو ولی خدایی راضی بودم

اگه خواستید هم سایت دارن، هم  میتویند به تلفنشون زنگ بزنید

از کار قالیشویی یاران انصاف راضی هستم و چون گفتن کارشون تضمینی هست و تا وقتی که ما رضایت ندیم هیچ هزینه ی نمیگیرن من خیلی راضی هستم از قالیشویی یاران انصاف بابت کار خوبشون تشکر میکنم واقعا اسمشون روشون هستش با انصاف هستن نسبت به قیمت شون این هم شماره هاشون 02144024996

02122220447 

09938740045

دوستان براتون شمارشون گزاشتم که اگر دوست داشتین تماس بگیرین من راضی بودم

09100130166

اگر برای منزل، اداره، مسجد، مدارس و… خود نیاز به خدمات قالیشویی مجاز   و شست و شوی مبل دارید، کافیست فرم مربوط به سفارش خودرا  در سایت قالیشویی سه سوت ثبت کنید.

سریعترین و بهترین خدمات را به شما ارائه می دهیم.

شستشوی فرشها در  کارخانه قالیشویی با مواد شوینده درجه یک انجام می گردد.

مشتریان قالیشویی  سه سوت ، از خدمات  قالیشویی ارزان و درجه یک راضی هستند.

شستشوی فرشها در بهترین قالیشویی تهران ، بدون چروک و  شکستگی انجام می شود.

پس از پایان شستشو، فرشها به صورت کامل آبگیری و خشک می شوند.

در صورت نیاز فرش به تعمیر، کارهایی مانند رفوگری، ریشه بافی و شیرازه وزی توسط استاد کار ماهر انجام می شود.

قالیشویی  سه سوت ، در ارائه خدماتی مانند لکه برداری متخصص است و هر گونه رنگ و لکه را به سرعت از روی فرش شما پاکسازی می کند.

شستشوی انواع فرشهای ابریشم، گل ابریشم، دستباف، ماشینی کرم دار و طرح بلژیکی بسیار با تجربه است

و می تواند انواع فرشها را به خوبی شستشو دهد و آنها را تمیز کند.

شما می توانید در تمام روزهای سال و حتی در ایام تعطیل با قالیشویی سه سوت تماس بگیرید

یا فرم ثبت سفارش آنلاین قالیشویی را پر نمایید

و از خدمات شستشوی فرش و گلیم این مزکر بهره مند شوید.

قالیشویی سه سوت یک قالیشویی ارزان در تهران  است.

قالیشویی مجاز سه سوت از مجهزترین کارخانه  قالیشویی کشور می باشد .

شستشو بر اساس سلیقه مشتری(تاید،شامپوی ایرانی ، شامپوی تگزافن آلمان ،نانو) و دستگاه های قالیشویی روز دنیا ، باعث شده رضایت مشتریان را همراه داشته باشیم .

قالیشویی سه سوت با سابقه درخشان در امر شستشوی انواع فرش های های دستباف و ماشینی ، بالاترین کیفیت و رضایت را در سراسر تهران و البرز جلب نموده است.

کارخانه قالیشویی سه سوت با استفاده از مجرب ترین کارکنان و روش های شستشوی مخصوص هر فرش ، بهترین خدمات را ارائه می دهد.

از مواردی که در طول سال با آن سروکار داریم

انتخاب قالیشویی مناسب برای شستشویی عالی و دقیق بسیار پر اهمیت می باشد.

شرکت های زیادی در سراسر تهران و کرج فعالیت دارند

ولی دلایل کمی و کیفی فراوانی  ما را متمایز کرده است.

در هنگام جمع آوری فرشها نوع خدمات ، قیمت و رفو و تاریخ تحویل  فرش در فاکتور ذکر می گردد.

فرش به عنوان یکی از اجزای جدایی ناپذیر خانه ی ایرانی همواره نیازمند توجه و رسیدگی است .این کالای نفیس که از ضروری ترین کالاها محسوب می گردد برای شستشو و ترمیم نیازمند تخصص می باشد.

کارخانه قالیشویی سه سوت به عنوان متخصص در این زمینه همواره در تلاش است تا بالاترین کیفیت را به همگان ارائه دهد.

بنابراین با برخورداری از به روز ترین امکانات و ماشین های مکانیزه و همچنین مواد شوینده تمامی موارد شستشو و ترمیم را به بهترین نحو انجام می دهد.

کارخانه قالیشویی سه سوت  دارای مزایای فوق العاده ای است که موجب رضایت همگان شده است قالیشویی در آزادی که از جمله خدمات این کارخانه است می تواند در تمامی منطقه ی آزادی سریعترین دسترسی را فراهم آورد.