2777
2789

سلام عزیزم من مبل و  فرش های دستباف مو  بیشتر از ۳ساله میدم قالیشویی لطیفه نه تنها خودم بلکه کل اقوام چون واقعا از کارشون راضیم هم قیمتش مناسبه هم کیفیت عالیه واقعا حرف نداره  واقعا به همه پیشنهادش میکنم من چون یکم حساسم خیلی فرش ها مو می‌شورم قبلنا میدادم نوین که سری اول خوب بود ولی دومین بار افتضاح بود اصلا انگار نشسته بودن برام 

اینم شمارهی که ما همیشه بهش زنگ میزنیم 66183418

همه جای تهران هم میرن

سلام اتفاقا من یه بار فرش های مامانمو دادیم قالیشویی دریا 

خیلی افتضاح بود تازه چند بار زنگم شدیم بابت فرش ها اصلا جواب درست حسابی به آدم نمیدادن 

من فرش ها ومبل ها مو میدم قالیشویی لطیفه واقعا از کارشون راضیم خیلی تمیز میشورن برخوردشونم با مشتری خوبه من الان سه ساله ازدواج کردم هر سه سال رو دادم قالیشویی لطیفه شستن برام حرف نداره تازه قیمتشونم خیلی مناسبه وتو کار کم نمیزارن 

اینم شماره هاشون22757839-66183418-26762486-44521377-88695416

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قالیشویی در تجریش

قالیشویی در تجریش با جدیدترین تکنولوژی و پیشرفته ترین دستگاهها در قالیشویی محشر خدماتی از جمله رفوگری، مبل شویی و … را انجام میدهد.

فرش به عنوان قدیمی ترین و شناخته شده ترین زیر انداز در منطقه خاورمیانه به ویژه ایران شناخته می شود.

یکی از کالاهای ضروری برای خانه به ویژه ایرانی هاست و مانند هر کالای دیگر نیازمند تعمیر و نگهداری و تمیز کردن می باشد.

امروزه صفر تا صد خدمات شستشو، تعمیر و رفوی فرش توسط کارخانه قالیشویی محشر ا انجام می شود.

https://www.mahshar-carpet.com/قالیشویی-در-تجریش/

شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو.شعبه مرکزیش 22291775

🙏🙏🙏🙏

شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو.شعبه مرکزیش 22291775

🙏🙏🙏🙏🙏

قالیشویی در چیتگر

خدمات قالیشویی سه سوت به صورت سراسری و دراسرع وقت حاضر است. از ویژگی مجرب قالیشویی پرسنل مجرب، دستگاه های تمام مکانیزه، تجربه زیاد در این زمینه است.

ممکن است بارها این سوال را از خود پرسیده باشید که بهترین مکان برای شستن فرش هایتان کجاست؟ در این مقاله به صورت کلی به این سوال پاسخ خواهیم داد.

با توجه به پیشرفتی قابل ملاحظه ای که در صنایع مختلف شاهد بودیم  که صنعت قالیشویی نیز از آن بهره برده است، در صنعت
قالیشویی مدرن نیز  دستگاه ها و ماشین آلات همگی مکانیزه شده‌اند و روش های دستی و سنتی کنار گذاشته شده‌اند مگر  در جایی که به انتخاب مشتری از روش های قدیمی استفاده شود.

با سلام 

من هم دقيقا از توی سایت نقدونه باتوجه نظراتی که خوندم 

چندتا فرش دستی داشتم برا شستشو و ریشه بافی دادم به 

قالیشویی فرمانیه یه ذره قیمتش بالاتراز جای دیگه بود ولی درکل راضی بودم ازشش باتشکر از قالیشویی فرمانیه

(۴۴۰۹۱۳۸۷)

(۲۲۴۶۲۴۰۰)