2777
2789

این بی بی چک خراب شده یکی دیگه بنداز سه قطره بیشتر هم روش نریز

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یکی دیگ فردا بزن  . 

خیلی وقت بود که میومدم نینی سایت حتی اوایل سال 97 هم ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم چرا کار بریم یهو ترکید . خلاصه مجبور شدم دوباره ثبت کنم ....اینو گفتم که نگید ندید بدید تازه عضو شده حالا اومده نظر هم میده ....😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الا 12 رو به پری مونده رفتم امروز صبح بیبی زدم ..ازبس عجله دارم خخخ منفی اومد خود تو ملاجم 😂

خیلی وقت بود که میومدم نینی سایت حتی اوایل سال 97 هم ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم چرا کار بریم یهو ترکید . خلاصه مجبور شدم دوباره ثبت کنم ....اینو گفتم که نگید ندید بدید تازه عضو شده حالا اومده نظر هم میده ....😏
ان شاالله اگه نشدم فردا یا پسفردا یکی دیگم میزنم

غصه نخور ان شاءالله بارداری 

من الا 12 رو به پری مونده رفتم امروز صبح بیبی زدم ..ازبس عجله دارم خخخ منفی اومد خود تو ملاجم 😂

عزیزممممم😂😂😂.

لنتی انتظار

ش

درد ناکه منم یکروز عقب انداختم گذاستم تازه صب دو دل بودم دیگ اخر گفتم ب درک یاهستم یا نیستم

نه عزیزدل عجله ک ندارم.بقول شما صبر میکنم یک دو روزی اگ پریود نشدم  بی بی میزارم بعدش میرم آز

گلم ان شاالله مثبت باشه و خدا بهت يه ني ني سالم و خوشگل بده😘❤️

مليكا هستم🥰

واقعا . انتظار منو کشته. ، 😪