2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار کشنده ترین سم دنیاست.درکت میکنم عزیزم‌.خدا ان شاالله یک نی نی سالمو ناز بهت میده ک ب تمام این ...

فدات بشم . . 

خیلی وقت بود که میومدم نینی سایت حتی اوایل سال 97 هم ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم چرا کار بریم یهو ترکید . خلاصه مجبور شدم دوباره ثبت کنم ....اینو گفتم که نگید ندید بدید تازه عضو شده حالا اومده نظر هم میده ....😏
انتظار کشنده ترین سم دنیاست.درکت میکنم عزیزم‌.خدا ان شاالله یک نی نی سالمو ناز بهت میده ک ب تمام این ...

ان شاءالله که شما هم  مادر بشی

خیلی وقت بود که میومدم نینی سایت حتی اوایل سال 97 هم ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم چرا کار بریم یهو ترکید . خلاصه مجبور شدم دوباره ثبت کنم ....اینو گفتم که نگید ندید بدید تازه عضو شده حالا اومده نظر هم میده ....😏

عزیزم ایشالا که خیره. انشالله دوباره امتحان کردنی مثبت شه و دلت شاد شه

بچه ها من هفته 7 رو تموم کردم دیشب دو تا خط باریک 1 سانتی خون دیدم تو لباس زیرم. علتش چیه؟ نکنه تهدید به سقطم خبر ندارم؟

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  
مرسی عزیزدل.ان شاالله.برامن دعا کنید یه شهر خیلی دورم از مامانم غریبم تنهایی پدرمو دراورده.دارم دیوو ...

منم از مادر و خیشاوند هرکی که اشنام بوده دورم . خوب درکت میکنم خواهرم . دعات میکنم عزیم که همیشه دلت شاد بشه و به ارزوهات برسی . و از دلتنگی در بیایی .😍

منم از مادر و خیشاوند هرکی که اشنام بوده دورم . خوب درکت میکنم خواهرم . دعات میکنم عزیم که همیشه دلت ...

مرسی عزیز دلم یکدنیا ازت.

امیدوارم ک لطف الهی ب تک تک لحظه های زندگیت سرازیر بشه و بهترینها نصیبت بشع😘😘

سلام عزیزم ممنونم.اره امکان داره بی بی چک بزن بعدشم برو ازمایش.

مرسی ک سریع جواب دادین, میگم دوروز گذشته زود نیست واسه بی بی چک؟ خیلی خودمو کنترل کردم نزنم این دوروز. 😆