2777
2789
عنوان

پرورشگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 4475 بازدید | 221 پست
این حرفها تقصیر کسی نیست. فرهنگ سازی نشده متاسفانه. بن مایه خرابه

خب منم میخوام این تاپیک پربازدید بشه شاید کسی دید و به خودش اومد

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزززززم..ایشالا همیشه سالم باشه و خوشبختیشو ببینی..به این‌حرفام توجه نکن..جامعه ی ما تو همه ی زمین ...

ممنون عزیزم.

منم دلم میسوزه برای جامعم

دلم میخواد یه تکونی بخورن این مردم

والا ربطی نداره ب پررورشگاهی ،یکی از فامیلای مان ی دخترب فرزندخوندپی قبول کردن ینی الان دختره ۱۷اینا میشه دیگه ،اینقدر دوسش دارن اینقدر نازنازی بزرگش کردن ،یادمه اگه دختره گریه میکرد مامانشم باهاش گریه میکرد اینقدر دوسش دارن ،تازه بازار رفتنیم زیر ده ملیون خرید نمیکنه 

والا ربطی نداره ب پررورشگاهی ،یکی از فامیلای مان ی دخترب فرزندخوندپی قبول کردن ینی الان دختره ۱۷اینا ...

منم میدونم به پرورشگاهی ربطی نداره.

دلم میخواد این تاپیکو اونایی که این طرز فکرو دارن بخونن تا بفهمن ماها چطوری بچه های به قول اونا پرورشگاهیمونو بزرگ میکنیم.

مدلی که شاید هیچ پدرو مادر بیولوژیکی نکنه این کارارو.

اسی منم یه پسر دارم  دیگه بچه نمیارم و می خوام سرپرستی یه دختر بچه رو قبول کنم 

راستی یه سوال شخصی شما بچه دیگه ای ندارید ؟؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

[QUOTE=] سلام عزیزم😃 چقدر خوب شد دیدمت بله دقیقا همینه من یه مدت تصمیم گرفتم یه کوچولو رو بیارم پیش خودم ... [/QUOTE]

درسته عزیزم

منم میخوام یه تلنگر بزنم شاید ازین به بعد فکر کنه.

منم ابنایی که با هزار دوا درمون و آسیب زدن به خودشون میخوان به زور بچه دار بشن رو نمیفهمم.

بابا مگه میخوای امیرکبیر یا انیشتین بزایی؟؟؟؟

توی این جامعه بچه دار شدن معمولیش کودک آزاری محسوب میشه چه برسه به بزور بچه آوردن.

اونی که به این دنیا اومده ولی پناهی نداره رو دریاب

بابا پناه اون طفل معصوم باش

اسی منم یه پسر دارم  دیگه بچه نمیارم و می خوام سرپرستی یه دختر بچه رو قبول کنم  راستی یه ...

نه ندارم

عزیزان من این تاپیک رو توی ساعات مختلف روز بروز میکنم تا شاید افراد بیشتری اونو ببینن.

اگر یه وقت تاپیک رو دیدین از الان ازتون عذر میخوام بابت تکراری بودنش.

من از بدی های مامان بابام گفتم چند نفر به من گفتن پرورشگاهی نیستی باردارم بودم انقدر گریه کردم 

ببین توکه نبودی ایتقدر ناراحت شدی من چقدر باید ناراحت شده باشم که دختر به قول اونا پرورشگاهی دارم ولی بدی های پدرو مادر بیولوژیک رو نمیکنم 😔