2777
2789
عنوان

پرورشگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 4475 بازدید | 221 پست

میگم من دوست دارم ی بچه از پرورشگاه بیارم باید چکار کنم چ قانونی داره آیا حتما باید چیزی ب اسمش کنیم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا..منم‌نمیدونم چرا همه فک میکنن بچه های پرورشگاهی بهشون ظلم‌میشه..اتفاقا اینجور بچه ها خیلی بیشتر عزیزن و هواشونو دارن..نوه ی خاله ی منم پرورشگاهیخ هممون خیلی بیشتره بقیه ی بچه ها دوسش داریم..واقعا حسه دلسوزی نیس..برامون خیلی عزیزه

میگم من دوست دارم ی بچه از پرورشگاه بیارم باید چکار کنم چ قانونی داره آیا حتما باید چیزی ب اسمش کنیم

عزیزم بهتره از بهزیستی محل سکونتت بپرسی.

من سال ۹۰ تشکیل پرونده دادم قوانین فرق کرده نسبت به اون سال

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

خداییش دخترم نسبت به هم سن هاش خیلی قویه. منم خودم زن قوی هستم. ولی دله دیگه. من خودم از دیروز حا ...

میدونی دل شکستن خیلی راحته بین ماها. اصلا مراعات نمیشه. برای همین میگم باید خیلی قوی بارش بیاری!

هفت بار افتادی, هشت بار برخیز

لطفا راهنماییم کنید من خیلی دوست دارم سرپرستی بچه ای قبول کنم 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
آره واقعا..منم‌نمیدونم چرا همه فک میکنن بچه های پرورشگاهی بهشون ظلم‌میشه..اتفاقا اینجور بچه ها خیلی ...

دقیقا.

توی خانواده خودم و همسرم دخترم یه ملکه محسوب مبشه.

و واقعا هیچ ترحمی بهش نمیشه.

ولی اینقدر شخصیت جذابی داره همه ناخودآگاه به سمتش جذب مبشن.

عمه های دخترم جونشون به نفس دختر منه

عزیزم بهتره از بهزیستی محل سکونتت بپرسی. من سال ۹۰ تشکیل پرونده دادم قوانین فرق کرده نسبت به اون سا ...

آهاا

این حرفها تقصیر کسی نیست. فرهنگ سازی نشده متاسفانه. بن مایه خرابه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
میدونی دل شکستن خیلی راحته بین ماها. اصلا مراعات نمیشه. برای همین میگم باید خیلی قوی بارش بیاری!

خوب تا کی قراره این مدلی باشیم.

کاش از خودمون تغییرو شروع کنیم شاید بعدها امیدی به جامعه بود

لطفا راهنماییم کنید من خیلی دوست دارم سرپرستی بچه ای قبول کنم 

هزیزم بهتره از بهزیستی محل سکونتت بپرسی.

چون قوانین نسبت به زمانی که ما تشکیل پرونده دادیم فرق کرده

دقیقا. توی خانواده خودم و همسرم دخترم یه ملکه محسوب مبشه. و واقعا هیچ ترحمی بهش نمیشه. ولی اینقدر ...

عزیزززززم..ایشالا همیشه سالم باشه و خوشبختیشو ببینی..به این‌حرفام توجه نکن..جامعه ی ما تو همه ی زمینه ها نیاز ب ارتقای فرهنگ داره