2777
2789
عنوان

قهر

164 بازدید | 9 پست

من تو سن بیست سالگی ازدواج کردم.

الان ۷ ساله از ازدواجم میگذره.

اون اوایل ب خاطر سن پایین و ناپخته پودن سر چیزای ریزو درشت خیلی با هم دعوا داشتیم.

منم زیاد قهر میکردم ولی شوهرم اکثرا چه تقصیر کار بود چه نبود نازمو میکشید،تو دعواهای شدیدمونم یکی دو روز سردی میکرد اما من ندید میگرفتم و برام مهم نبود چون میدونستم بالاخره خودش میاد سمتم.

خلاصه دیگه جوری شد که بدعادت شدم.

بعد ۳،۴ سال دیگه رفتارش عوض شد در واقع خسته شد از ناز کشیدن و خیلی ضربه ها بابت این رفتارم خوردم و حتی تا مرز طلاقم رفتیم.

در کل یه سری تجربیات تلخ باعث شد منم متوجه اشتباهم بشم و سعی کردم رو رفتارم کنترل داشته باشمو بیشتر جای قهر صحبت کنم.

زندگیمون و اختلافاتمون خیلی بهتر از قبل شد اما الان چند وقته جوری شده که حتی وقتی مقصرم هست رو رفتار اشتباهش پافشاری میکنه و حتی اگه گه گداریم قهر کنم و برم تو قیافه دیگه اهمیتی نمیده و انقدر سرد برخورد میکنه تا اینکه خودم برم سراغش‌. خیلی وقتام با اینکه میدونه از چی ناراحت میشم باز رفتار اشتباهشو تکرار میکنه چون میگه تو منطق خودم رفتارم اشتباه نیست مشکل از برداشت اشتباه توئه!و تا اعصابش خورد میشه بحث رفتارای اشتباه گذشتمو میکشه وسط!

اما من الان دیگه اون ادم نیستم.

این حرفاش و سرکوفتاش  جدیدا خیلی داره اذیتم میکنه.

الان مشکل اینجاست که دیگه من عین قبل نمیتونم رفتارای سردشو ندید بگیرم و بیخیال باشم.

از یه بابت دوس دارم اشتباهاتشو فراموش کنمو برم سمتش اشتی کنم.

اما از یه طرفم میگم سختی رفتار سردشو تحمل کن اما غرورتو نگه دار.

یه جورایی نه میخوام عین قبل بی منطق و خودخواه باشم نه مثل الان ضعیف!

الان از پریشب قهر کردیم فقط سرسنگین در حد یه سلام خداحافظ حرف میزنیم.

نمیدونم چیکار کنم.

دلم براش تنگ شده ولی خیلی ازش ناراحتمو نمیخوام ایندفعه پیش قدم شم.

ب نظر شما چیکار کنم؟؟راهکار بدید

هیچ وقت نگو خدا بهم پُشت کرده ، شاید تو برعکس نشستی!❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشش بچه بازی در نیار... هیچ گناهی مثل خیانت بخشودنی نیست. فقط اون از دل ادم بیرون نمیره.

اگه چرخ زمونه بچرخه و عین خودم بد عادت بشه چی؟؟

ینی  منظورم اینه دیگه هیچوقت رفتار اشتباهشو قبول نکنه!

الان چند وقته هر کار اشتباهی انجام میده و ناراحتم میکنه میگه من کاری اشتباهی نکردم تو مشکل داری سر هر چرتو پرتی دنبال بحثی!

منم هی کوتاه میام اما دیگه واقعا داره بهم فشار میاد اعصابم بهم ریخته‌.

واقعا سه روز هیچوقت قهر نباش واسه همینه واسش عادی شده حتی سه ساعت هم ادامه نده 

تو این ۲،۳ سال اخیر اصلا دیگه قهر طولانی نداشتم فقط در حد یه دلخوری یکی دو ساعته بوده اونم بعدش خودم پا پیش گذاشتمو اشتی کردم با اینکه بار ها اشتباه از اون بوده.

اما این سری خیلی ناراحت شدم.

دوس ندارم انقد غرورمو له کنه.

تو این ۲،۳ سال اخیر اصلا دیگه قهر طولانی نداشتم فقط در حد یه دلخوری یکی دو ساعته بوده اونم بعدش خودم ...

اشتی کن وقتی اشتی کردی ناراحتی خود ب خود از دلت پاک میشه وقتی کاملا با هم خوب شدین از دلخوریات بگو

اگه چرخ زمونه بچرخه و عین خودم بد عادت بشه چی؟؟ ینی  منظورم اینه دیگه هیچوقت رفتار اشتباهشو قب ...

بذار وقتی باهم خوبید بهش بگو که مثلا از فلان کارت ناراحت میشم... یا مثلا نگاه کن عکسای قدیمیتون بگو یادش بخیر..‌ چقدر قبلا تو نازمو میکشیدی چقدر دوست دارم اینجوری بودی یا...

بذار وقتی باهم خوبید بهش بگو که مثلا از فلان کارت ناراحت میشم... یا مثلا نگاه کن عکسای قدیمیتون بگو ...

خیلی بهش گفتم میگه من همون ادم قبلم تو فک میکنی عوض شدم.

الانم خدایی وقتی قهر نیستیم خیلی باهم خوبیم محبت میکنه اما امان از وقتی که بره تو قیافه میشه یه تیکه یخ.

جلوش پرپرم بزنم دیگه توجه نمیکنه برعکس قبل.

اشتی کن وقتی اشتی کردی ناراحتی خود ب خود از دلت پاک میشه وقتی کاملا با هم خوب شدین از دلخوریات بگو

چشم ایندفه هم کوتاه میام باهاش حرف میزنم ،امیدوارم جواب بده گرچه کلا زیر بار اشتباهش نمیره!

ممنون از انرژی مثبتت عزیزم❤

ای کاش کوتاه اومده بودی و طلاق نمیگرفتی😔😔😔😔

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب