2777
2789
عنوان

پلی کیستیک!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 128 پست
دقیقا😞تو باز سنت کمه.من ۲سال و نیم بود ازدواج کرده بودم و ۲۹ سالمه شوهرم ۳۰

دلارای عزیزم ممنونم بخاطر راهنماییات

چشم حتما با سیاهدونه ماساژ میدم مهم نی نیه بعدش میرم لیزر 

ان شاالله بسلامتی نی نیات دنیا بیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بده سالم باشه حاضرم هر سختی رو تحمل کنم😞

مطمئن باش ک میده بخدا من تو اوج ناامیدی باردار شدم .دکترم ناامیدم کرد کلا اما خدا خواست و شد

فقط لطفا لطفا استرسو بذار کنار.پیش خودت بگو اصلا نمیخام تا چندسال دیگه باردار شم بیخیال باش هرماه ریلکس بیبی بزن

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
اینا همش تاوان داره بخدا خشکم زد تو جمع گفت

دقیقا انشالا ک خدا صدای دل شکستتو شنیده و مادر میشی نگران نباش.حرف مفت مردمم بسپار بخدا .من سپردم بخدا

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
مطمئن باش ک میده بخدا من تو اوج ناامیدی باردار شدم .دکترم ناامیدم کرد کلا اما خدا خواست و شد فقط لط ...

مرسی گلم ک تجربیاتت رو گفتی.سعی خودم رو میکنم😘

انشالله نی نی هات سالم بیان بغلت😍😍

دلارای عزیزم ممنونم بخاطر راهنماییات چشم حتما با سیاهدونه ماساژ میدم مهم نی نیه بعدش میرم لیزر  ...

فدات عزیزم .انشالا ک اشک شوق بریزی موقعی ک فهمیدی بارداری.😍🌹

مرسی گلم ک تجربیاتت رو گفتی.سعی خودم رو میکنم😘 انشالله نی نی هات سالم بیان بغلت😍😍

مرسی عزیز دلم .نی نیام برا دلت دعا کردن ❤

انشالا همگی باردار میشید .هر کسی ک تو این تاپیکه😍همگی امشب برید برا اقدام 😆

من هم پلي كيستيك هستم و ٦ ٧ ماه هست ازدواج كردم 

و الان حدودا ٥ ساله اين مشكل رو دارم و اكثر وقتا با دفاستون پريود ميشم اگر نخورم يكم ممكنه تاخير داشته باشه و ممكنه سر تايم بشم 

و اينكه به اميد خدا سال ديگه اخر تابستون ميخوام اقدام كنم واسه بارداري و خيلي دلم ميخواد دو قلو باردار بشم از ارزوهام هست

ولي خيلي استرس بجونم افتاده اين چيزارو كه خوندم، يكم ترسيدم 

چيكار كنم بنظر شما؟؟ الان شرايط بذارم باردار بشم ندارم