2777
2789
عنوان

پلی کیستیک!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 128 پست
موهاش خیلی ضخیم میشه اخه یه چند بار ماساژ دادم بعد یه ماه که نگاه کردم دقیقا همون قسمتا موهاش ضخیم ...

خب ضخیم بشه 😆من ک اصلا ب این چیزا توجه نمیکردم فقط میگفتم هرطور شده باردار شم .کلافه شده بودم از حرف و حدیث😞

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه چرا بخنننند دد و خوشحال باش

خیییلی سخته

انشالا خدا ی دوقل بندازه دامنت ک درکم کنی😍😆

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
خوشبحالت انشالله بسلامتی دنیا بیان😍😘

فدات انشالا ک دامنت سبز میشه اونم دوقلو با اینکه بارداریش خیییلی سخته اما از ته ته دلم آرزو میکنم ک خدا بهت بده🌹😘

خب ضخیم بشه 😆من ک اصلا ب این چیزا توجه نمیکردم فقط میگفتم هرطور شده باردار شم .کلافه شده بودم از حر ...

واقعا ادم خودش ناراحته حرف مردمم دیگه داغون میکنه ادم رو.من دوسال ازدواج کردم الان۲۰سالمه فک کنم چن ماه پیش یه نفر بهم گفت چرا بچه نمیاری پیر شدی دیگه 😭😭

خیییلی سخته انشالا خدا ی دوقل بندازه دامنت ک درکم کنی😍😆

من همیشه میگم  اخرشم دوقلو گیرم میاد از بس شوهرم میگه دوقلووووووو

این ماهم میخوام کلومیفن بخورم!!

واقعا ادم خودش ناراحته حرف مردمم دیگه داغون میکنه ادم رو.من دوسال ازدواج کردم الان۲۰سالمه فک کنم چن ...

دقیقا😞تو باز سنت کمه.من ۲سال و نیم بود ازدواج کرده بودم و ۲۹ سالمه شوهرم ۳۰

من همیشه میگم  اخرشم دوقلو گیرم میاد از بس شوهرم میگه دوقلووووووو این ماهم میخوام کلومیفن بخور ...

😆😆انشالا ک دل خودت و شوهرت شاد میشه .اره بخور منم با کلومیفن ۲قلو شدن😥