2777
2789
عنوان

پلی کیستیک!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 128 پست
مگر اینکه روزه بگیریم  شبا هم رژیم ولی واقعا سخته

اره😭

واقعا چرا قبلا ملت پشت سر هم بچه میوردن،سونو و ازمایش کجا بود الانم همش تنبلی و کیست و ای یو ای و ای وی اف 😭😭😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من سالم میریختم رو عسل هررور و سریع میخوردمش.مطمینم ک تو باردار شدنم بی تاثیر نبود

قطعا تاثیر داره

یه سوال دارم دوستم

میگم من خیلی وقتا برای رفع گرسنگیم میوه میخورم سردی میوه رو چطور بگیرم؟؟؟میوه ای مثل پرتقال یا نارنگی

سیب فکر کنم معتدل باشه

شما چیکار میکردین؟؟؟

چند دوره كاومفين خوردي  پريودبت چطور بود موي زايد داستين

یه دوره خوردم بدون امپول باردار شدم.

پریودیمم ک افتضاح بود ۲_۳یبار پری میشدم.بعدش ب زور قرص و ومپول فقط منطم میشدم.اره مو زایدم ک داشتم تا دلت بخاد

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
قطعا تاثیر داره یه سوال دارم دوستم میگم من خیلی وقتا برای رفع گرسنگیم میوه میخورم سردی میوه رو چطو ...

اگه میدونی سردیت میکنه خرما بخور.یا زیره بریز تو برنج.نعنا بریز تو ماست

اره😭 واقعا چرا قبلا ملت پشت سر هم بچه میوردن،سونو و ازمایش کجا بود الانم همش تنبلی و کیست و ای یو ...

قبلا که هیچی

بخدا تو اطرافم کم نیستن ادمایی که دو سه برابر منن ولی عین ساعت دقیق و هرزمانی اراده کنن باردارن

یه وقت فکر نکنی منظورم جاریم بودا!!

یه دوره خوردم بدون امپول باردار شدم. پریودیمم ک افتضاح بود ۲_۳یبار پری میشدم.بعدش ب زور قرص و ومپول ...

الانم موی زائد داری؟من قبلا کم داشتم اومدم با موچین یا تیغ زدم بیشتر شده

اگه میدونی سردیت میکنه خرما بخور.یا زیره بریز تو برنج.نعنا بریز تو ماست

ماست و دوغ و اینا کلا نمیخورم

فقط میوه 

البته با این سیاهدونه و زعفرونایی که من میخورم جایی برای سردی نمیمونه

قطعا تاثیر داره یه سوال دارم دوستم میگم من خیلی وقتا برای رفع گرسنگیم میوه میخورم سردی میوه رو چطو ...

ن من همه نوع میوه رو میخوردم .فقط خیار و ماست و دوغ و اینجور چیزا رو کلا ۶ ماه ک تحت درمان بودم و دارو میخوردم کنار گذاشتم و نخوردم.

حتما حتمااااا حتما زیر شکمت هم هرروز با روغن سیاهدونه ماساژ بده نیم ساعت 

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
الانم موی زائد داری؟من قبلا کم داشتم اومدم با موچین یا تیغ زدم بیشتر شده

دارم اما خیلی کمتر از قبله.من حتی توی بارداری باز کیست زدم و یک ماه بعد رفع شد .

ن من همه نوع میوه رو میخوردم .فقط خیار و ماست و دوغ و اینجور چیزا رو کلا ۶ ماه ک تحت درمان بودم و دا ...

موهاش خیلی ضخیم میشه اخه

یه چند بار ماساژ دادم بعد یه ماه که نگاه کردم دقیقا همون قسمتا موهاش ضخیم بود.

جایگزین روغن سیاهدانه چیه

دوقلو داری؟

اره😍😥