2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگین😔😔

248 بازدید | 32 پست

بچه ها من دوست دارم شباپیش شوهرم بخوابم.

شوهرمم خونه مامانم ایناموذب میشه

از طرفی ما هردومون عادتمونه رو تخت بخوابیم تشک تخت مامانم اینا سفته مثل زمین میمونه.برای همین هردومون کمر درد میگیریم.

از طرف دیگه چون زایمان من جلو افتاده مامانم فرشاش نیومده و امکان اینکه اول بریم اونجاتا خوب شم نیست‌.

حالا مامانم‌گیر داده ک ما ی هفته میایم اونجا.بعدش تورو برمیدارم ی هفته ۱۰روزم تو اونجا بمون..

بعد ک میگم اخه سختمه دیگ حالا ک تو میای خودت ی هفته بیشتر بمون.یا اصلا نموندی ام بعد ۱۰روز من بهترم وقتایی ک تنهام کمک میخوام میام پیشت تا شوهرم بیاد.

میگه نه قشنگ ۱۰روز بمون‌ بخوابید.بعد ک میگم اذیت میشم قاطی میکنه میگ مگ شکنجت میکنیم

خب من رو اون تخت کمر درد میگیرم..توی خونه ی خودمم بیشتر ارامش دارم..خیالمم راحته شوهرم کنارمه موذب نیست. 

چیز خیلی عجیبی میگم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اگه دوس نداری بگو مامانجون تو خونه خودم راحت ترم..شوهرتو تنها نزار..من بیست رفتم موندم برگشتنی دیدم شوهرم بر باد رفته

دیو ها  وجود دارند..من دیو بزرگ و ترسناکی به نام افسردگی دیده ام.تازه وارد نیستم..کاربر قدیمی ام..

بنظرم کمی خیلی زیاد پیچیده گفتی عزیزم!!

خوب تو که تعارف نداری با مادرت بگو که اذیت میشم روی تشک سفت . ولی واسه زایمان بنظرم یعنی تنهاترین واجب اینه که حداقل تا ده روز مادرت کنارت باشه

خدایا هزار مرتبه شکرت   

نه 

شوهره من با اینکه سر ب زیره اگ ده نفرهم تو خونه باشن شب باید پیشم بخوابه

بزنین ب پورویی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
اره

من که سر هر دوتا بچم رفتم خونه بابام. یعنی بخصوص بعد زایمان باید جایی باشی که هم راحت باشی هم ارامش داشته باشی هم مادر کنارت باشه.

البته همسرم هم شبا می امد اونجا طفلی شب تا صبح بچه رو نگه میداشتو قنداق میکرد تا حداقل مامانم شبا از خواب بیدار نشه

خدایا هزار مرتبه شکرت