2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگین😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 32 پست
نه  شوهره من با اینکه سر ب زیره اگ ده نفرهم تو خونه باشن شب باید پیشم بخوابه بزنین ب پورویی

اونم همینه..اما همونجور ک من خونه مادرشوهرم سختنه اونم خونه مامان من سختشه..اگرم بگم بیا میگه چشم.ولی میدونم اذیته و واقعا هم واجب نیست چون ۱۰روز اولو کامل استراحت میکنم برای همین دلم میخواد ی تایمی رو درروز خودمون سه تایی باشیم خونه

ولی بعد زایمان من با اینکه شبا فقط خونه ی خودم میخابمو راحتم هیچ جا نمیمونم خونه مامانم واقعا خوب بود هم بهم رسید هم بچه رو نگه میداشت هم مهمونا اونجا اومدن بنده خدا خسته م شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش میگم میگه الان اینو میگی بعدا میفهمی چقد احتیاج داری یکی کمکت باشه..اصلا چی میشه حالا بخوابید م ...

مادرت راست میگه ...بعد اینکه بچه بیاد میفهمی چقدر بچه داری سختع و نیاز به کمک داری

منم میگفتم بعد ده روز دیگه خودم راه میفتم میتونم نگه دارم بچمو

ولی الان دو ماه و ۶ روزشه و من هرررررر روز میام خونه مامانم

روزا خونه مامانمم شبا میریم خونه خودمون😁

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

نه عزیزم عجیب نیس من ۴ سال با شوهرم ازدواج کردم یه شب خونه مامانم نخوابیدم به شوهرمم تاکید کردم من یه هفته بیشتر نمیمونم سختمه اونم دوست نداشت بمونم هیچ وقتم قبلش قبول نمی‌کرد ولی زایمان که کردم تا چهل روز موندم خونه مامانم هم درد داشتم هم کلا بیخوابی و همین که بلدنبودم و نمی‌تونستم بچه رو نگه دارم ،شوهرمم اصلا میگف نه نیا ما حریف این بچه نیستیم میترسیدیم ،بعدازظهر از سرکار میومد خونه مامانم اینا باهم بودیم ،عجله نکن ببین بعد زایمان بنیه اشو داری قبلش من ادای خفنارو درمیاوردم

من که سر هر دوتا بچم رفتم خونه بابام. یعنی بخصوص بعد زایمان باید جایی باشی که هم راحت باشی هم ارامش ...

ماهم قرار بود بریم.ولی چون خود مامانم شرایطشو نداشت

قرار شد مامان بابام ۱۰روز بیان بمونن اینجا.

من کامل استراحت کنم.

بعدش اگه حالم اوکی بود من دیگه نرم.

هروقت احتیاج داشتم برم پیشش تاشوهرم بیاد دنبالم

اونم همینه..اما همونجور ک من خونه مادرشوهرم سختنه اونم خونه مامان من سختشه..اگرم بگم بیا میگه چشم.ول ...

حق داری عزیزم

بعد زایمانو میگی

من فکر کردم الانو میگی

دیگه چاره ای نیس ۱۰ روزو تحمل کن بعدش میرین ۳تایی خونه 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
مادرت راست میگه ...بعد اینکه بچه بیاد میفهمی چقدر بچه داری سختع و نیاز به کمک داری منم میگفتم بعد د ...

تو که خوبی بچه من هفت ماهه نیمه من الان لباسمو جم کردم منتظرم شوهرم بیاد ببرتم خونه مامانم خواهرمم آژانس گرف بیاد اونم بچش یه سالس شبم باهمین ،دیروزم خونه مامانم بودم شب اومدم هفته ای دوسه روز من اونجام ،منم قبل بچه شیرم میومد پیش شوهرم میموندم 

تو که خوبی بچه من هفت ماهه نیمه من الان لباسمو جم کردم منتظرم شوهرم بیاد ببرتم خونه مامانم خواهرمم آ ...

وای بچه داری واقعا سخته😣کمک نداشته باشم دیوونه میشم

کاش زودتر بزرگ بشن

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
نه عزیزم عجیب نیس من ۴ سال با شوهرم ازدواج کردم یه شب خونه مامانم نخوابیدم به شوهرمم تاکید کردم من ی ...

باشه..ولی من باردارم ک هستم گیر میداد بیادبمون..اوایل اصلا ویارنداشتم سنگینم نبودم میگفتم حالم خوبه میخوام سر زندگیم باشم الکی چرا ی هفته بیام بمونم.میگفت نه پاشو بیابمون.

حالا الانم‌همینو میگه.امروزم باهم دعوامون شد

حق داری عزیزم بعد زایمانو میگی من فکر کردم الانو میگی دیگه چاره ای نیس ۱۰ روزو تحمل کن بعدش میرین ...

بابا اولشم قرار بود ما بریم.

خودش فرشاش نیومد گفت اول من میام.

گفتم خو دیگ تو داری میای دیگه.

بعدش منو برندار ببر.یا بیشتر بمون

یا همون بعد ده روز پاش برو منوکمک خواستم میام سرمیزنم تا غروب ک شوهرم بیاد دنبالم

بابا اولشم قرار بود ما بریم. خودش فرشاش نیومد گفت اول من میام. گفتم خو دیگ تو داری میای دیگه. بعد ...

ماما نا گاهی الکی لج میکنن

خواهر برادار مجرد داری توخونه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
بابا اولشم قرار بود ما بریم. خودش فرشاش نیومد گفت اول من میام. گفتم خو دیگ تو داری میای دیگه. بعد ...

عزیزممم 

من دقیقا یادمه قبل از بچه دار شدنم اگر یه شب پیش شوهرم نمی خوابیدم خوابم نمی برد اما الان شوهرم یه جا می خوابه من یجا دیگه ...

نمیگم بده اما بعد زایمان هم خیلی درد داری نگهداری بچه داری خیلی سختته از خستگی رو لبه دیوارم می خوابی تشک و تخت سفت که عالیه ...

اصلا نگران نباش بعد یه مدت با مامانت برو اگه دیدی اذیتی بعدش برگرد خونت

از الان برا چیزی که اصلا ازش چیزی نمی دونی خودت رو درگیر نکن ...

البته بیست روز اول بچه همش خوابه خودت درد داری

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
وای بچه داری واقعا سخته😣کمک نداشته باشم دیوونه میشم کاش زودتر بزرگ بشن

من تعجب میکنم بعضیا شهر دورن  یا دوهفته سه هفته میرم ،منو خواهرم یه سال فرقمونه بچه هامونم۵ ماه کلا خونه مامانمیم ،حریف بچه نمیشیم  تو خونه تنها باشم با بچه افسردگی میگیرم .بچه آمو عصبی میشه اونجا انقد شیطونی می‌کنه خودش می‌خوابه ولی اینجا خودمو میکشم نیم ساعت دراز میکشه  

بنظرم کمی خیلی زیاد پیچیده گفتی عزیزم!! خوب تو که تعارف نداری با مادرت بگو که اذیت میشم روی تشک سفت ...

بابا تا ۱۰روز کنارم هست.

منتها اون میاد خونه ی ما.

چون فرشاشو داده شستن نمیارن تااون موقع.

الان گیرداده بعد از اون ۱۰روز

۱۰روزم تو باید بیای بمونی

سراین گیردادهدولم نمیکنه.

میگم اگ دیدم کم میارم میام ولی نمیمونم تا وقتی شوهرم از سرکار بیاد میام..یاخالم ک نزدیکمه میگم روزای فرد ک هستوبیاد پیشم تنهانباشم.

میگه نه ۱۰ردز دوم باید بیاد بمونی کامل

عزیزممم  من دقیقا یادمه قبل از بچه دار شدنم اگر یه شب پیش شوهرم نمی خوابیدم خوابم نمی برد اما ...

میدونی من خودم مشکلی ندارم.

بیشتر به هوای شوهرم میگم.

دلم نمیخواد موذب شه..اذیت شه..بهش بد بگذره

چون ادمی نیست که پاشو بندازه روپاش بگه وظیفه ی توئه به منچه.خودت بکن.ازش کمک بخوام میکنه.

نمیخوام بهش بدبگذره.

از یه طرفم همش میترسم مادرشوهرم بهش یه چیزی بگه که چرا بعد ده روز دوباره رفت خونه مامانش

بره رو مخش.باعث ناراحتی بشه ازاونورم بینمون فاصله بیوفته.چون شوهرم نمیاد مستقیم بگه مامانم اینجوری گفت. دلم نیخواد جفتمون به یه اندازه ارامش و اسایش داشته باشیم.

همه این فکرا میچرخه تو سرم نمیدونم چکارکنم