2777
2789

🌺 سویق استخوان ساز
✅ جلوگیری از پوکی استخوان
✅ درمان کننده پوکی استخوان
✅ تحکیم استخوان ها و دستگاه اسکلتی
✅ مفید برای افراد مبتلا به پوکی استخوان
✅ کمک به زود جوش خوردن شکستگی ها
✅ اکسیر حیات جهت رشد قد
✅ تقویت مفاصل

نحوه مصرف:✔✔✔✔

✅ روزانه در دو یا سه نوبت و در هر نوبت دو  یا سه قاشق چایخوری قبل از غذا به صورت خشک مصرف شود.

✅ مصرف به همراه روغن زیتون بسیار مفید است و خیلی
برای استحکام استخوانها عالی است.

✅ سویق + روغن زیتون + شیر یا آب جوش + عسل
مردان به همراه شکر مصرف نکنند.(ضعف جنسی)

قیمت بسته 200 گرمی ۱۳۰۰۰تومان👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ررای همه رده سنی خوبه؟البتا فکر میکنن باعث یبوست بشه

بله برای همه سنی خوبه.

بچه ها هم ۷ ماه به بالا بهتره

بله کلا سنجد یبوست آور هست ولی اگه درکنارش از ملین ها مثل انجیر، شیر و ... استفاده بشه مشکلی ایجاد نمیکنه🌹

نه عزیزم سنجد را پودر میکنند و باید کمی تفت داده بشه به حدی که نه بو داده بشه نه خام باشه. و سبک بش ...

یه سوال داشتم اگ میدونین جوابو لطفا بگین..من میخوام سبوس برنج بگیرم واسه رشد موهام خیلی کمه..چجوری بخورمش مثلا بریزم رو غذامثل نمک

خدا بزرگ بود تو خونه ی ما جا نشد...!
یه سوال داشتم اگ میدونین جوابو لطفا بگین..من میخوام سبوس برنج بگیرم واسه رشد موهام خیلی کمه..چجوری ب ...

من یکی دوقاشق میریزم تولیوان ابجوش میریزم درشو میزارم ۵دقیقه دم بکشه بعد میخورم اینجوری بیشترین تاثیرو داره

❤❤
یه سوال داشتم اگ میدونین جوابو لطفا بگین..من میخوام سبوس برنج بگیرم واسه رشد موهام خیلی کمه..چجوری ب ...

بله عزیزم میتونید بریزید داخل قابلمه برنجی که میخواید بپزید و برنجتون را دیگه آبکش نکنید و دمپخت کنید

من یکی دوقاشق میریزم تولیوان ابجوش میریزم درشو میزارم ۵دقیقه دم بکشه بعد میخورم اینجوری بیشترین تاثی ...

ممنون..بعد مصرفش رشد موهاتو احساس کردی

خدا بزرگ بود تو خونه ی ما جا نشد...!