2777
2789

اونایی که منو میشناسن میدونن دو شیفته کار میکنم . تیچر زبانم. 

شوهرم تنبله خییییلی .

توی خونه هیییییچ کمکی نمیکنه.

الان با مریضی اومدم سر کلاس فقط ریختشو نبینم.

دیشب ساعت ۹ شب کلاسم تموم شده دیده من از زور مریضی بدن درد دارم، میگفت من شام ماکارونی میخوام. منم گفتم من نمیتونم خودت درست کن. بعد از حرفای مزخرفی که  دلمو شکونده و اشکمو در آورده اومده بغل و بوس مثلا شوخی بود.

خودش یه غذای بی نمک و آشغالی درست کرد منم سوپ خوردم.

خوابیدم. صبح رفتم آشپزخونه رو گند زده.

براش یادداشت گذاشتم اینجا مرتب بشه.

ولی زنگیده این مزخرفا چیه نوشتی و بمن ربطی نداره

خسته شدم.

من دو شیفته کار میکنم و اون یه شیفت صبحا خونه اس. ولی اگه گند هم بگیره خونه رو دست نمیزنه.

بارها خواستم بخاطر رابطه اصلاحش کنم ولی فایده نداشته

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مردا چه انتظاری داری...همین که برن دستشویی خودشونو بشورن خیلی هنر کردن.....واقعا بعضی مردا اصلا تو کار خونه مهارت ندارن...و دوست ندارن یاد بگیرن.....اگه می بینی این طوریه خب بیخیال شو....اگه از نظر مالی می تونی هفته ای یه بار کارگر بگیر خون تو تمیز کنه....به جون اونم غر نزن....زندگی رو برای خودت تلخ نکن....سر چیز بی ارزش.....

مردا همین طوری تو این مملکت داغونن...ما آوار نشیم سرشون...

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
از مردا چه انتظاری داری...همین که برن دستشویی خودشونو بشورن خیلی هنر کردن.....واقعا بعضی مردا اصلا ت ...

حرفت متین ولی کارگرم هفتگی نمیگیره میگه ولش کن خونه طوریش نیست باشه یکبارگی واسه عید

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

شوهرت اونقدر درک نداره که بشه باهاش منطقی صحبت کرد و به نتیجه رسید 

دیگه از آدمی که به شرایط زنش بی توجه ست و با وجود دو شیفت کار ، ۹ شب ماکارونی میخواد ، معلومه چه جور شخصیتی داره

به نظرم برا خودت جنگ اعصاب درست نکن و خودتم بیش از ظرفیتت کار نکن 

حداقل بگو هفتگی یه کارگر بیاد کاراتو انجام بده 

حرفت متین ولی کارگرم هفتگی نمیگیره میگه ولش کن خونه طوریش نیست باشه یکبارگی واسه عید

شرکت می تونی زنگ بزنی کارگر بگیری.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.