2777
2789
عنوان

کمک فوری نیاز دارم برای درمان شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 71671 بازدید | 87 پست

اولاهمه چیوبشور...ملحفه وروتختی ولباس وروسری و....تولباسشویی بادمای ۶۰

بعدم اصلا دستتون به موهاش نخوره....موقع شونه زدن زیرش یچیزی پهن کن 

مبل وایناروهم باید یچیزی ازداروخانه بخری بزنی که ضدشپش بشه 

یادمه یه محلول نولایس اگه اشتباه نکنم همینجامعرفی کردن که میگفتن خیلی براسپش جواب داده 

احتمال زیادموهای خودتم شپش دارن 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
منم چندماهه درگیرم تنیز میشیم دوباره چندروز بعد پیداش میشه . 

لابد تخم شپش میمونه...باید تخم شپشم ریشه کن کنی

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط لوسیون دای لیس. 

امروز بزن ب سرش چند ساعت بعدش بشور. وقتی زدی ب سرش، سرش رو با پلاستیک بپوشون. همه شپشا میمیرن. رشک یا همون تخم شپش رو هم تا میتونی از موهاش بکش ...تا تخمی نباشه باز دوباره شپش بشه.چهارپنج.روز بعدم دوباره دای لیس بزن. هر روزم چک کن تخما رو از بین ببر ...

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286

اسپری درمین هم بگیر ب تخت خواب و لباسا و هرجایی ک ممکنه شپش و تخمش باشه اسپری کن. اسپری ک خشک شد میشه از لباس و وسیله ها استفاده کرد. 

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

مقدار یه استکان اسپند به ازای هر نفر ، آسیاب کنین و بریزین توی یه شیرجوش و آب بریزین و بذارین ۲۰ دقیقه با شعله کم بجوشه ..‌ حالا این مایع و چند تا نایلون رو + بچه ها ببرین داخل حمام 

حالا خودتون تو آبپاش سرکه و آب رو به نسبت مساوی بریزین و تمااااام مبلها ، لباسهای توی کشوها و کمدها ، فرش ، رختخوابها ، همه جای تخت و روتختیها ، بالشها و حوله هو ، گخصوصا حوله حمام  رو از این مایع اسپری کنین ...

بعد برین تو حمام ، و تمام موهای بچه هارو به این محلول و پودر ته ظرف آغشته کنین ، و نایلون بکشین سرشون ، بذارین نیم ساعت بمونه ، بعد موهاشونو شامپو بزنین و بشورین ..‌

ان شاالله که رفع میشه ...

شامپو ضد شپش بگیر هم مو خودت هم مو بچت بزن!اسپری ضد شپش برا لباس و وسایل خونه هم داروخانه داره بزن،بعدم بشین دونه دونه از تو سر بچت تخم هاش رو در بیار چون فقط با در آوردن میشه تخم ها رو نابود کرد به خواهرت هم بگو نیاد چون اونم در گیر میشه

ممنونم از همتون همه کارایی که گفتید رو امروز انجام میدم حتی به قیمت غیبت فردا از مدرسه ش .لخدا دیشب تا صبح از استرس چشم رو هم نذاشتن

«أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ
من شپش رو بعد از چند ماه و انواع راه ها فقط و فقط با نفت درمان کردم.. یعنی یبار رو سر دخترم نفت اسپر ...

علایمش چیه؟

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

موهای دخترتو رنگ سیاه کن که کسی نفهمه بعدش هم همه چیتو با آب داغ بشور یا هم دمای ماشین لباسشوییتو بالای 40 بزار

پتو ملحفه لباسا روبالشتی رو همه بشور بعدشم اتو کن

سوراخ سمبه های مبلتو هم جارو برقی بکش تو این فرصت کم فقط میتونی اینطوری از بین ببریشون 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ده سال از مدرسه گرفته

اول شامپو بگیر بزن بعد هرروز نصف سرکه نصف اب رو قاطی کن اغشته به حوله کن وبمال به موهاش نیم ساعت بعد با شونه دندون ریز شونه کن وبشور ،موهاشم تا جایی که ممکنه کوتاه کن تخمارو از سرش دربیار همه وسایلهاشم رو بالشیارو با اب نسبتن داغ بشور