2777
2789
عنوان

کمک فوری نیاز دارم برای درمان شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 71671 بازدید | 87 پست
نمیگیره .شما شامپو بزنی شپش تمومه .فقط میمونه رشک .اونم که برات گفتم چیکار کن 

یه  حشره کش بی ضرر هست  خوبه برا بالشت پتوها تاید abc قلاف رشکا رواز بین میبره دیگه میمیرن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

فقط شامپو ضدشپش هگور بااسپری یه دوره استفاده کنی واسه همیشه خلاص میشی دخترازمدرسه اوورده بودبه ماهم داد ای خدا .....تمام روکشهاروشستم همزمان لباسها رو تو نایلن بزرگ ریختم یه هفته گزاشتم کنار خلاص فقط شامپو هگور یادت نره گرون هم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله و چون عروسی همین آقای برادر و خانمش تابستونه برای کوتاه کردن شدیدا مقاومت می کنه

کوتاه نکن 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
تو این چند روز تمام لباس ها وسایل خواب رو خوب با مواد شویمده مخصوص بشور قبل اون تمام شپش و رشک های ...

بله الان دارم همه ی ملحفه ها رو درمیارم بندازم لباسشویی با آب داغ .اسپری درمین بگیرم برای وسایل .خدا رو شکر چون تازه اومدیم این شهر و خونه کوچیک بود خیلی از وسایلم و مبلا رو نیاوردم .اسپند و شامپوی لیندانیت و شونه ش و سس مایونز و شاید تاید همه برنامه ی منه لابلاش تونستم فکر کنم برای خرید مهمون .

«أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ
منم چندماهه درگیرم تنیز میشیم دوباره چندروز بعد پیداش میشه . 

برو عطاری روغن درخت چای بخر عطاری معتبر برو بعد توی شامپوتون چهار پنچ قطره بریز وقتی میرید حمام استفاده کنید چون سمی هستش از بین میبره روغن درخت چایی تازه کلی تقویت کننده مو هم هست فقط زیاد نریز تا چندماه ادامه بده

بله الان دارم همه ی ملحفه ها رو درمیارم بندازم لباسشویی با آب داغ .اسپری درمین بگیرم برای وسایل .خدا ...

روغن درخت چای هم بخر بریز توی شامپوتون فقط بیشتراز ۵تا۶ قطره نریز توی شامپو کوچیک

واسع از بین بردن شپش شامپو بزن واسه رشکا هم نرم کننده بزن بعد با شونه دندونه ریز شونه کن قشنگ همه ی موهاشو با دقت..امتحان کن خودت رشکارو میبینی چ راحت درمیان با دست خیلی سخت میشه و زمانبر. بعد وسایلتو هم بشور و بجوشون خونه رو هم جارو کن مطمعن باش کسی نمیگیره .ب دخترتم بگو زیاد خودشون بهشون نچسبونه چون شپش سریعترین راه انتقالش از سر ب سر دیگه س

درسته کوتاهیی اینجور مواقع لازمه ..خیلیا میگن نه چرا کوتاه کنیم .اما خییلی زودتر ازبین میرن اونجوری. ...

با موی کوتاه سریع تر از بین میرن .آره باید دایما با شونه یا دست سر رو بگردی و رشکا رو بکشی بیرون

خدا رو دوست دارم واسه اینکه حواسش با منه
خدا رو دوست دارم آخه همیشه لبخند می زنه
با موی کوتاه سریع تر از بین میرن .آره باید دایما با شونه یا دست سر رو بگردی و رشکا رو بکشی بیرون

عزیزم ی راه راحت تر هم هست که من موهای دخترم رو با این روش تمیز کردم 

هم خیلی راحت بود هم بهم تضمین دادن که دیگه بر نمیگرده و الانم تقریبا یک ساله که موهای دخترم کاملا پاک شده و شپش و رشک نداره 

من ادرس اینستاشونو دارم اگه بخواید میتونم بهتون بدم تا ی سر بزنیدhttps://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp