2821
2789
عنوان

نوزادم

121 بازدید | 21 پست

خانوما کسی تجربه داره ک چرا نوزادمو ک بغل میکنم هممممش صورتشو میماله ب بدنم

۴۸روزشه

کلافه شدم

تو خوابم همینکارو میکنه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا آلرژی داره

پُرز رو ازش دور کن

روی بالش و بقیه چیز ها مثل ملحفه هاش پارچه نخی بکش

لباس کاموایی تنش نکن اگر خودت هم میپوشی بغل نکن باید عوض کنی لباستو

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اخه چقدر!!! میترسم مشکل جدی باشه همش میماله

پس آلرژی داره حتما

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
احتمالا آلرژی داره پُرز رو ازش دور کن روی بالش و بقیه چیز ها مثل ملحفه هاش پارچه نخی بکش لباس کام ...

عه 

نیاز ب دکتر نیست؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

حساسیت داره از آب اومده تو خشکی هوا وارد بینیش میشه طبیعیه که بینیش میخارهبزار خودشو بهت بماله اینجور آرامش میگیره

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
عه  نیاز ب دکتر نیست؟

نه عزیزم. مطمئنم آلرژیه.

حالا یا به پُرز لباس و گرد و خاک

یا به پروتئین گاوی که متاسفانه این روزا زیاد شده.

اگر علائم دیگه ای نداشت یعنی مورد اول (گرد و خاک و پرز لباس)

اگر علائم دیگه هم داشت مثل : رگه ی خون در مدفوع، ریفلاکس، خس خس مداوم گلو..... در این صورت آلرژی غذایی هستش و باید ببری دکتر

نه عزیزم. مطمئنم آلرژیه. حالا یا به پُرز لباس و گرد و خاک یا به پروتئین گاوی که متاسفانه این روزا ...

سرفه و خس خس بینی داره

سرفه و خس خس بینی داره

چون نزدیک ۲ ماه داره کم کم باید خس خس نوزادی از بین بره.

تا ۲ ماهگی کامل صبر کن اگه خس خس کمتر نشد و برعوس زیادتر شد ببرش دکتر.

به مدفوعشم کامل دقت کن ببین سبز نیست؟ یا خدایی نکرده رگه های خون خیلی ریز داخلش نیست؟

انشالله که آلرژی نباشه. دختر من آلرژی داره. متاسفانه این روزا خیلی زیاد شده.

خس خس تا یه حدی کاملا طبیعیه. به نظرم چند روزی صبر کن. حداقل تا دو هفته صبر کن اگه به جای کمتر شدن زیادتر شد برو دکتر

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز