2821
2789
عنوان

نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست
چون نزدیک ۲ ماه داره کم کم باید خس خس نوزادی از بین بره. تا ۲ ماهگی کامل صبر کن اگه خس خس کمتر نشد ...

بخدا نمیدونم چیکار کنم

چند روزه عطسه و سرفه و خس خس بینی و گرفتگی بینی داره

یکی میگه الرژیه

یکی میگه سدماخورده

یکی میگه رفلاکسه

دیوونه شدم

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
بخدا نمیدونم چیکار کنم چند روزه عطسه و سرفه و خس خس بینی و گرفتگی بینی داره یکی میگه الرژیه یکی م ...

ببین عزیزم تمام اینهایی که گفتی چند روز اول طبیعیه

نهایاتا تا یکی دو ماه طبیعیه

من دخترم ۴ ماهشه هنوز نفهمیدم رفلاکس داره یا آلرژی داره یا رفلاکس آلرژی😐

پیشنهادم اینه ۲ هفته صبر کنی ببینی علائم بهبود پیدا میکنه یا خدایی نکرده بیشتر میشه

اگه بیشتر شد ممکنه یا رفلاکس باشه یا آلرژی باشه یا رفلاکس آلرژی.آهان یادم رفت بگم، تو این ۲ هفته گوشت گاو و شیر و پنیر و خامه و ماست نخور. از چیزای پشمی و پرز دار هم دخترتو دور کن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله که آلرژی نباشه. دختر من آلرژی داره. متاسفانه این روزا خیلی زیاد شده. خس خس تا یه حدی کاملا ...

کاش میفهمیدم مشکل اصلیش چیه

بقران ی روز خوش ندارم

دلم میسوزه براش

دگترم هرکی ی چیزی میگه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
کاش میفهمیدم مشکل اصلیش چیه بقران ی روز خوش ندارم دلم میسوزه براش دگترم هرکی ی چیزی میگه

عزیزم حالا اولشه غصه نخور

من دخترم فردا واکسن ۴ ماهگی داره. واسه واکسن ۲ ماهگی خیلییی عذاب کشیدم واسش دعا کن...

میخوای مشکل اصلی رو بفهمی باید چند روزی صبر کنی و چیزایی که من گفتم رو رعایت کنی.

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
عزیزم حالا اولشه غصه نخور من دخترم فردا واکسن ۴ ماهگی داره. واسه واکسن ۲ ماهگی خیلییی عذاب کشیدم وا ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم...انشاالله اذیت نشه 

شما هم دعا کن ت رو خدا

چشم عزیزم حتما دعا میکنم...انشاالله اذیت نشه  شما هم دعا کن ت رو خدا

عزیزم صلوات فرستادم و ذکر گفتم واسش

انشالله زود خوب شه.

چیزایی که گفتم رو حتما رعایت کن

بعدش خبرم کن😚

عزیزم صلوات فرستادم و ذکر گفتم واسش انشالله زود خوب شه. چیزایی که گفتم رو حتما رعایت کن بعدش خبرم ...

دست گلت درد نکنه

چشم حتماااا