2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 80 پست
انشاالله خدا کمکت کنه راه نجاتی جلوی پات بزاره واسه ارامش زندگیت صلوات میفرستم عزیزم دعا میکنم رنگ خ ...

قربونت برم ابجی فقط خدا می دونه الان تو اتاق نشستم خونه عمه اشه فقط اشک می ریزم چقدر خوبه باهاتون درد و دل کردم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم ابجی فقط خدا می دونه الان تو اتاق نشستم خونه عمه اشه فقط اشک می ریزم چقدر خوبه باهاتون در ...

فدات بشم درکت میکنم،میدونم چی میکشی،هم دردیم ما دنیای ما اینجوری درست شده فقط اشک،اه،غم،دیگه خوشی خنده،عشق،تو زندگی ما جای نداره ما ساخته شدیم واسه بدبختی بدبخت ب دنیا اومدیم و بدبخت از دنیا میریم عزیزم

فدات بشم درکت میکنم،میدونم چی میکشی،هم دردیم ما دنیای ما اینجوری درست شده فقط اشک،اه،غم،دیگه خوشی خن ...

من موندم که خدا چرا دلش نمی گیره این همه اسکمونو می بینه و چقدر تحقیرمون می کنه چرا جابشو نمیده چرا ذلیلشون نمی کنه تا دلمون خنک بشه 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
من موندم که خدا چرا دلش نمی گیره این همه اسکمونو می بینه و چقدر تحقیرمون می کنه چرا جابشو نمیده چرا ...

نمیدونم منم زیاد این حرفو میگم ولی گاهی هم میگم شاید یه امتحان الهیه نمیدونم شایدم فقط آزار دادنه واقعا گیجم منم

نمیدونم منم زیاد این حرفو میگم ولی گاهی هم میگم شاید یه امتحان الهیه نمیدونم شایدم فقط آزار دادنه وا ...

چه امتحانیه دیگه به گلو که برسه ادم مگه تحمل و صبر داره منکه دیگه ندارم نمیخام ببینمش بی پدر و مادر و