2789
عنوان

غذای مهمانی

484 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من میخوام یه عروس و‌داماد رو که البته دوسال پیش ازدواج کردن رو خونمون دعوت کنم که اولین باره میان خونه ما به نظرتون اگه از بیرون غذا بگیرم بده ؟ مثلا جوجه و‌کباب برگ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

محتاج نفری 5 تا صلواتم

فرستادم برا منم دعا کن 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

اگه میخوای چند نمونه غذا بزاری ایرادی نداره ی نمونه ش رو از بیرون بگیری ولی نظر شخصی من اینه که وجهه خوبی نداره کل غذا رو از بیرون سفارش بدی اونم برای اولین بار و به دعوت خودتون

من همیشه برای پاگشا و مهمانیهای اول سه نمونه غذا میزارم البته میتونید فقط ی نمونه بزارید ولی کار خودتون باشه احترامه

خودت درست کن دیگه تنیل خانوم

😂میتونم درست کنم ولی غذاهای خونگی همش تکراریه باقالی پلو زرشک پلو قیمه قورمه ....البته جوجه و‌کباب عمومیه ولی خب فک‌کردم شاید بهتر باشه 

من برای مهمونایی که برام عزیزه خودم آشپزی میکنم ولی اگه زیاد باهاشون حال نکنم از بیرون میگیرم  

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲