2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهر شوهرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 164 پست
منم یه بار اینجوری شدم سر بارداری دومم ولی دیگه پشت دست داغ کردم رفتم آیودی گذاشتم که دیگه از این غل ...

😁😁😁😁😁نه والا من وشوهرم خیلی حواسمون جمعه تازه دخترم هفت ماهه شده حوصله دومی روندارم

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم دعا کنید منم نی نی میخوام

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

😂😂😂یاد خودم افتادم

قبل عید صبح ساعت 5 شوهرمو با مشت و لگد بیدار کردم ک پاشو حامله ام درسم موند کلی رنامه داشتم دو ه هفته است تصمیم گرفتیم بچه دومو بیاریم چرا زود اومد..اونم گیج و منگ بله بله میگفت 😂😂😂الانم فداش بشم بغلمه...لپتابمم ی طرفه بغلمه داریم درس میخونیم🙈

منم یه بار اینجوری شدم سر بارداری دومم ولی دیگه پشت دست داغ کردم رفتم آیودی گذاشتم که دیگه از این غل ...

وااای مثله منی ولی ما هماهنگ نبودیم که جلوگیری نکنیم خودمونم نفهمیدیم چجوری شد با باد لحاف حامله میشم من خخخ الان منم دستگاه دارم بچه هم بشه حتما سقط میکنم سکته میکنم سه تا بچه داشته باشم

زیاد به آیودی هم اطمینان نیست منم خودم دارم اما سه تا دختر دایی هام بچه های سوم وچهار می رو با آیودی باردار شدن

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
آره ۱۵ روز از موعدش گذشته 

😂😂😂خب روز موعودش دم کرده زعفرون میخورد و صدتا طناب میزد درست میشد دیگ 😂😂😂😂😂خدایا منو بخور 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
زیاد به آیودی هم اطمینان نیست منم خودم دارم اما سه تا دختر دایی هام بچه های سوم وچهار می رو با آیودی ...

یاااا خدا😳😳😳😳😳😱😱😱😱😱😱😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛