2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهر شوهرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 164 پست
خب منم همینو میگم وقتی سوراخ باشه منی که ریخته میشه داخل واژن خانوم حس میکنه دیگه ناخواسته چیه ...

فک نکنم ی ذره بریزه بفهمه ها🤔

البته من با لباس کار اصلا کار نمیکنم😂اطلاعات ندارم درموردش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا چیزی به اسم ناخواسته وجود نداره...ازهواکه نمیاد یه بچه ده سالم میدونه رابطه پرخطر وواردشدن منی ...

دقیقا ولی این میگه به اسرار شوهرم فقط یک بار تو سالگرد ازدواجشون از دستشون در رفته😆

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

دقیقا ولی این میگه به اسرار شوهرم فقط یک بار تو سالگرد ازدواجشون از دستشون در رفته😆

😁خب پس بگو ناله نکن برو یقه شوهرتوبگیر بگو توخاستی...والا من انقد مواظبم یاد ندارم بجز اقدامم براحاملگی دیگه رابطه ی پرخطر داشته باشم    

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
بخدا بعضیا با سوراخ کان.. حامله میشن اون وقت من😶 :/

ای گفتی عزیزم جاری من که کانددن‌سالم سالم همیشه چک میکرده حامله شد من بدبخت ۲سالو۷ماه نمیشم خاک توسرم انقدر بدبختم

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
بابا پاشو برو جیشتو بکن😂آب هم بخور ک اگه میخای پریود بشی حداقل بیاااااد

نه اگه پریود نشم باید تا فردا وایسم بعد تست کنم 😁الانم میترسم بزنم منفی شه 😢

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
😁خب پس بگو ناله نکن برو یقه شوهرتوبگیر بگو توخاستی...والا من انقد مواظبم یاد ندارم بجز اقدامم براحا ...

منم یه بار اینجوری شدم سر بارداری دومم ولی دیگه پشت دست داغ کردم رفتم آیودی گذاشتم که دیگه از این غلطا نکنم😁

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

عجب شانسی مااتقدر بزور درمیره ازمون نمیشه لامصب

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)