2777
2789
ولی من مخالف اینم که خودت سرکار بری ، اصلا ، چون دیگه همسرت کلا همه چیز رو میسپره به خودت ، باید باز ...

بهش گفتم اگه من برم سر کار،دیگه واسه چی با تو زندگی کنم؟؟؟؟

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا همونجا که بودین نموندین ؟ چون ظاهرا قبل این شیش سال که برگشتین ایران مشکلی نبوده 

اره،همه مشکلات ما از ۶ سال پیش شروع شد،اخه قربونت برم،،مردم عقل دارن،،اگه خارجم میرن ..میرن یه جای درست ،،،نه اکراین..ما رفتیم چون برادر شوهرم اونجا بود،،،رفتیم اونجا..بعد ۳ سال وام گرفت،،،برای کارخونه ش،نتونست بده کارخونه رو با وام واگذار کردو برگشتیم ایران،دلم به خونه خودم خوش بود که ارث بابام بود،،،اونم فروختیم و دادیم برامون خوردن و ....باور میکنی الان که کاراشو کنار هم میزارم به بی عرضه گیش پی میبرم؟؟

اره،همه مشکلات ما از ۶ سال پیش شروع شد،اخه قربونت برم،،مردم عقل دارن،،اگه خارجم میرن ..میرن یه جای د ...

عجب ، واقعا نمیدونم با یه همچین مردی چه باید کرد ، چون بعد هیجده سال زندگی ، الانم نمیتونی تغییری بدی عادت کرده به اخلاقت به خوبیت و به کنار اومدنت با همه چی . 

I have a voice, so do you
عجب ، واقعا نمیدونم با یه همچین مردی چه باید کرد ، چون بعد هیجده سال زندگی ، الانم نمیتونی تغییری بد ...

به نظر اون خوبی نیست،،تازه دیشب میگه خوب خودتو نشون دادی،میگه یک هفته نشده که بیکارم و تو تحمل نکردی،،و من شروع کردم از ۶ سال پیش  رو براش یکی یکی یاد اوری کردم،،یادش اوردم که مجبورم کرد سهم خونه بابامو که الان کلی پولشه ،،رو مفت فروختم،،،پولشو یه راست ریختم تو حسابش و این پسرمو ۴ ماهه حامیل بودم ،اومد نشست کنارم که سعیده یه کاره،،۵۰ میلیون میدم ۱۰۰ تومن میگیرم،،،یه کار خلاف بود،،گفتم نه،،گفتم نکن،،،کسی دلش نسوخته ،،،گفت باشه،،ولی کرد.و اون شبی که ساعت ۲ صبح اومد خونه و دستشو گذاشت رو قلبش و افتاد،،،،من میدونستم..فقط بغلش کردم و با گریه میگفتم فدای سرت،،فدای سرت ،،،یک بار به روت نیاوردم...و همه اون کارای دیگه که هیچ ادم عاقلی نمیکرد و زل زدم تو چشماش و گفتم.....حالا شدم بده،،،شدم زن بی معرفت

اینقدر دلمو شکسته...باید سفت بگیرم،

افرین دقیقن.....تا حرفتو به کرسی ننشوندی ول نکن

مرگ یه بار شیون یه بار

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄
افرین دقیقن.....تا حرفتو به کرسی ننشوندی ول نکن مرگ یه بار شیون یه بار

مرسی..گاهی لازمه که کسایی به ادم بگن که کار درست رو انجام داده🙏

مرسی..گاهی لازمه که کسایی به ادم بگن که کار درست رو انجام داده🙏

صد در صد درست گلم محکم و قوی باش بخاطر دلت و حقت و بچه هات🌹🌹🌹🌹🌹

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄