2777
2789
قبلا بسته بندی خشکبار تو یه کشو  دیگه  اشتیم،اومدیم ایران و از بی عرضه گیش پولمونو داد برا ...

خب ولي واقعا بيچاره حق هم داره خيلي براي مرد سخته ولي به نظرم از همين مهارت استفاده كنه 

كار ياد دادن زبان خيلي جواب ميده

تازه هم ميشه جايي كار كرد كه به اين زبان نياز دارن

كلي ايده هست براي كار كردن با زبان ديگه

در ضمن اگه خودت هم شرايطشو داري كمكش كن

چه ميدونم يه كاري تو خونه 

الان اوضاع حتي براي اونايي كه زن و شوهر با هم كار ميكنن هم سخته 

خوبش کردی حسابی بی محلی کن انگار نیست  اخم کن..قهر باش تا عوض نشد همین اش و همین کاسه ببخشید ...

اینقدر دلمو شکسته...باید سفت بگیرم،

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی مردای ۴۵ ساله باید بشینن تو خونه بره کارگری ولی باید کار بره

نه،این در شانش نیست،ایشون منتظر میز ریاسته

اینا رو نمیگم کار شوهرت رو توجیه کنم ، اما وضعیت خوب نیست شاید کاری که میخواد گیرش نمیاد بهرحال میگی ...

به خدا ۶ ساله،،۶ سال،،،هر سازی زده رقصیدم...گفت ندارم بریم پرند،،،رفتم تو یه خونه نیمه ساخته که ۶ واحدش خالی بود زندگی کردم،،تا ۲ سال که ساخته شد و همسایه ها اومدن،..یه روز نشسته بودم زنگ زد گفت باید خالی کنیم ...خواهرم خونشو میخواد،،،فحش فحش به خواهر ه،،گفتم این عرضه خودته،،،تو ۲ سال باید جمع میکردی زندگیرو،،،،حامله بودم ...۴۸ ساعت از درد به خودم پیچیدم که بیا منو ببر دکتر،،،کجا باشه خوبه؟تو شوفاژ خونه تو پایین...خونریزی داخلی کرده بودم و بچه م مرد....چی بگم.،،،

عزیزممم برای همسرت اگهی بزار عزیزم  خدایا به حرمت برکتی ک خودت ازش حرف زدی روزی هممون رو ده ب ...

آمین...گذاشتم،،،،اما بی فایده

الان اگه ۴۵ سالشه شش سال پیش که باهاش ازدواج کردی ۳۹ ساله بوده یعنی یه مردی که حداقل باید پونزده شونزده سال سرکار میبوده کار ثابت میداشته حداقل یه خونه میخریده یعنی تا اونموقع هم هیچی نداشته 

ببخشید ولی اگه کسی تو ۳۹ سالگی هیچی نداشته باشه یعنی یه جای کارش میلنگه

عزیزم بعضی وقتا ی تلنگر لازمه خوب کاری کردی بزا ی کم بهش بربخوره ی تکونی به خودش بده شوهر منم خیییی ...

اینم ۳ ماه یه کار خوب پیدا گرد،، یه جور بازاریابی ملک بود،۳ ماه اول ماهی ۵ تومن میدادن اما از ماه ۴ دیگه بسته به کارت بود وحقوق نمیدادن،اون ۳ ماه رو رفت و بعدش یه دعوا راه انداخت و اومد بیرون،،عین زناست...همه شتو خونه میخواد بشینه و دل بده و قلوه بگیرهچون مطمعنه که من شده از کاغد هم غذا درست میکنم...بزای کرایه هم دلش گرمه دیگه..میگه از پول پیش کم میکنه صاحبخونه

الان اگه ۴۵ سالشه شش سال پیش که باهاش ازدواج کردی ۳۹ ساله بوده یعنی یه مردی که حداقل باید پونزده شون ...

نه عزیزم،ما ۱۸ ساله ازدواج کردیم.

ولی من مخالف اینم که خودت سرکار بری ، اصلا ، چون دیگه همسرت کلا همه چیز رو میسپره به خودت ، باید بازم خودش یه کاری بکنه . اینجور که میگی پس چون با همه چیش ساختی بدتر عادتش دادی. 

I have a voice, so do you
اینم ۳ ماه یه کار خوب پیدا گرد،، یه جور بازاریابی ملک بود،۳ ماه اول ماهی ۵ تومن میدادن اما از ماه ۴ ...

خب نکن خواهر من نمیگم همش غر بزنیا ولی خودتو بیش از اندازه به اب و اتیش نزن

من شده تو خونه هم گوشت بوده هم برنج ولی برنج درست کردم بدون خورشت گفتم دیروز گوشت خوردیم چخبره چرا خرید نمیکنی؟البته تهش خودم مجبور میشم برم خرید کنما ولی بازم بیش از اندازه از خودت مایه نزار بچه ها فقط مال تو نیستن بزار اونم ی تکون به خودش بده ی کم احساس مسئولیت بکنه 

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
وقتي ميگي سراغ هركاري با هر درامد نميره پس راضيش كن با همين مهارتش به ايده براي كار فكر كنه چرا كار ...

شنیدی میگن جیب خالی پز عالی...ماییم.....سر و شکل خوب،،خونه جردن..اما شپش تو جیبمون سغاب مینوازه