2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 50 پست
عزیزم مرسی بابت راهنماییت خیلیاشون به دردم خورد اما ما خیلی فاصله ی مسافتی داریم😔 از این نظر خیلی ...

فدات.اما میتونی واسه شناخت بیشتر،باهاش تصویری و صوتی حرف بزنی،از برنامه هاش سوال کن،از رفتو آمداش یجوری که فکر نکنه داری سین جیمش میکنی با سیاست ازش بپرس و سعی کن توی هر فرصت کوتاه هم که شده اگه اونم توی ایرانه ازش بخوای بیاد دیدنت و برگرده،اونوقت میزان عشقو علاقش معلوم میشه.بذار بدونه تو رو داره و تو براش کافی هستی،خودتو بخاطر دوری مسافت از زندگیش دور نکن،دوست خودم اینترنتی با یه آقای ایرانی مقیم ژاپن دوست شد و باهاش ارتباط درستی گرفتو الانم چند ساله خوشبخت در کنار هم توی ژاپن زندگی میکنن.پس دوری مسافت دلیل خیانت نیس

دقیقا 😣😣😣😣اینا رو نباید بزاری همینجوری برن باید بزننشون تا صدای س.گ بدن بعدم ی لگد بزنی در ماتحت ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌کاش میشد نابودشون کرد.حیف که دولت همه حقا رو به مردا داده.لعنت به این قوانین بیجا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😘😘😘😘ایشالا یه کم تونسته باشم کمکت کنم❤

بله خیلیم عالی بود ممنونم گلم،خیلی برام جالبه که هر روز حداقل پنج شش تا تاپیک از سرد بودن دوست پسراشون مینالن،خیلی بده و راه چاره و دلیل و درمانم نداره

بله خیلیم عالی بود ممنونم گلم،خیلی برام جالبه که هر روز حداقل پنج شش تا تاپیک از سرد بودن دوست پسراش ...

فقط شناخت کافی و قرار دادنش توی موقعیتای مختلف.همین.ایشالا هممون عاقبت بخیر و خوشبخت شیم.🌹🌹