2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 50 پست
آخه اینهمه سردی چه علتی غیر خیانت میتونه داشته باشه؟!!محرم هستین بهم؟یعنی جشن نامزدی گرفتین ولی عقدن ...

نه میدونم خیانت نمیکنه

جشن نامزدی گرفتیم

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم😔😔 خودمم میدونم خیلی بهش عشق میدم خیلیییی زیاد بیش از حددددددد اما خب☹☹

وقتی هنوز عقدش نیستی اینجوری نکن الان اینجوری میکنی پس فردا رسمی میشه خیلی مشکل پشتشه توقعش میره بالا ی هفته خبر نگیر اگه نیمد بیا تو همین سایت بگو نیمد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

👌👌👌👌🤣🤣🤣🤣

والا...سیر دلشون کیف میکنن میخوان زحمتی ام نکشن...ب.ک.ن دررو ...انقدر بدم میاد از اینجور مردا...البته نامزد استارتر منظورم نیست مردای بی عرضه و بی مسئولیتو میگم که فقط تا مرحله عشق و حال هستن 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
نه میدونم خیانت نمیکنه جشن نامزدی گرفتیم

وقتی تو رو نشون کرده باید پای همه چی وایسه،شونه به شونه کنارت بیاد،اسم تو رو انداخته سر زبونا،حالا نازم میکنه؟؟؟!!!توام نازشو میکشییییی!!!!!!!اشتباهت خیلی بزرگه ادامه بدی از دستش میدی.یبار باهاش توی خونه یا بیرون قرار بذار منطقی دلیل ازش بخواه،دیدی میپیچونه بگو من دیگه نیستم و بذار برو،اونوقت اگه براش مهم باشی خودشو اصلاح میکنه و میاد دنبالت

والا...سیر دلشون کیف میکنن میخوان زحمتی ام نکشن...ب.ک.ن دررو ...انقدر بدم میاد از اینجور مردا...البت ...

دقیقا موافقم عزیزم،دختر مردم رو نشون میکنن بعد پشیمون میشن،تو که عرضه نداشتی غلط کردی اومدی خواستگاری و نشون کردی،منم کلی میگم منظورم نامزد استارتر نیس چون اسی میگه اون اهل خیانت هم نیس.

دقیقا موافقم عزیزم،دختر مردم رو نشون میکنن بعد پشیمون میشن،تو که عرضه نداشتی غلط کردی اومدی خواستگار ...

چون انقدر پرروئن فک میکنن دختر مردم مسخره دست اوناست که هر وقت خواستن پا پیش بزارن هر وقت نخواستن پس بکشن...فرهنگ غلطی داریم واقعا...

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
چجوری حواسمونو جمع کنیم؟اصلا از کجا باید فهمید طرف داره زیر آبی میره یا نه؟😢

خیلی راحته عزیزم،اگه طرفتو بشناسی و به اخلاقو رفتارش آگاه باشی،سریع زیرابی رفتنشو متوجه میشی،نهایت یه ماهه،ببشتر باید ببینیش و رفتاراشو زیرنظر بگیری اونوقت دلیل کوچکترین تغییر رفتارشو میبینی،مثلا مردایی که اهل خیانتن معمولا واسه اینکه دستشون رو نشه زیاد سر قرار نمیان یا گوشیشونو مخفی و سایلنت میکنن اون مدتی که باهاتن.دیگه حوصلتو ندارن،هرچقدر به خودت میرسی براشون جذابیت نداری،چشماشون دیگه عشق نداره،با تحسین نگاهت نمیکنن،دنبال بهانه هستن که تو رو مقصر جلوه بدن تا شاید از عذاب وجدانشون کم بشه و از همه مهمتر دیگه براشون مهم نیس با قطع این رابطه چقدر آبروی تو یا خودش به خطر بیفته.

خیلی راحته عزیزم،اگه طرفتو بشناسی و به اخلاقو رفتارش آگاه باشی،سریع زیرابی رفتنشو متوجه میشی،نهایت ی ...

عزیزم مرسی بابت راهنماییت خیلیاشون به دردم خورد

اما ما خیلی فاصله ی مسافتی داریم😔 از این نظر خیلی مشکل دارم و نمیشه زیر نظر بگیرمش

چون انقدر پرروئن فک میکنن دختر مردم مسخره دست اوناست که هر وقت خواستن پا پیش بزارن هر وقت نخواستن پس ...

دقیقا واسه خاطر اینه که یاد گرفتیم پسرا بعد ازدواج یا نامزدی چیزی از دست نمیدن و این دختره که دیگه آبرو و اعتباری نداره و همه براش دل میسوزونن و انگ بهش میچسبونن،جامعه مرد سالار،فرهنگ بیش از حد غلط

دقیقا واسه خاطر اینه که یاد گرفتیم پسرا بعد ازدواج یا نامزدی چیزی از دست نمیدن و این دختره که دیگه آ ...

دقیقا 😣😣😣😣اینا رو نباید بزاری همینجوری برن باید بزننشون تا صدای س.گ بدن بعدم ی لگد بزنی در ماتحتشون بگی شرت کم...