2777
2789
عنوان

بعد زایمان

186 بازدید | 21 پست

شما بعد زایمان رفتید خونه مامانتون؟ شوهرتونم نیومد خونه مامانتون بخوابه؟ من پس فردا زایمانمه شوهرم میگه من شبا خونه مامانت نمی‌مونم میرم خونه مامانم من میگم باید بیای خونه مامانم تو روز آدم زیاده برای کمک شب نمیتونم که همش مامانمو بیدار نگه دارم تو هم باید باشی کمکم کنی میگه سختمه خونه مامانت بخوابم شوهرای شما هم بعد زایمان ولتون میکرد می‌رفت خونه مامانش میخوابید؟

من خونه خودم بودم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دوتایی بودیم. بدون مامانا. خیلی راحت تر بود. 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خیر مستقیم اومدم خونه خودم . مامانم با اینکه ۵ دقیقه خونه‌شون فاصله داره از ما پنج روز اومد و روز ششم گفت بگو مادرشوهرت از شهرستان بیاد پیشت .😊

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

شوهرمنم اولا سختش بود شدید میگفت راحت نیستم بعد ک بهش فشاراومد پاشد اومد دیگه هرشب میومد 😁🤦‍♀️

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩

بعله دقیقا نمیومد چون من خواهردارم معذب میشد مادرم بیچاره قبل من بیدارمیشد سعی کن زیادنمونی چون به مادرت نمیتونی بگی پاشوبچه رونگه دارمن بخوابم ولی به شوهرت میتونی بگی

من سر اولی دو هفته خونه خودم بودم دو هفته خونه مامانم .

سر دومی هم که دور بودم کلا خونه خودم بودم .

صد در صد همسرت باید بیاد پیش شما. شما هم بگو اکی جایی نمیرم مادرم هم میگم نیاد خودت باید بمونی تو بچه داری کمک کنی .