2777
2789
عنوان

سلام بچها.اگه شما شوهرتون.....

379 بازدید | 34 پست

اگه شوهرتون توی عصبانیت سرتون داد بزنه و بهتون بگه آشغال بعدش چه واکنشی نشون میدید.البته به منو خواهر شوهرم گفت شما دو تا آشغال.بعد ده سال .اونم بخاطر بچمون که خیلی گریه میکرد اون آرومش کرده بود و منو خواهر شوهرم رفتیم دوباره گریش شروع شد.اونم اینو بهمون گفت.من خیلی نارلحت شدم.خواهرشوهرم رفت خونشون.منم الان قهرم قلبمم تیر کشید

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

تحمل توهين شنيدن ندارم و تا الان پيش نيومده 

نميدونم چيكار ميكنم واقعا!!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره 

اگه بخاطر این دلیل داد میزد  و میگفت اشغال که جرش میدادم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

من مثل شما حساس نیستم اصلا

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

من یا سکوت یا میگم حرف دهنتو بفهم. بستگی داره اون لحظه چققققد عصبی باشم. شایدم دوتا روش بذارم تحویل خودش بدم 😡

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
تحمل توهين شنيدن ندارم و تا الان پيش نيومده  نميدونم چيكار ميكنم واقعا!!

منم .اولین باره.خیلی دارم غصه میخورم

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟