2777
2789
عنوان

سلام بچها.اگه شما شوهرتون.....

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 34 پست
بنظرم حق داشت عصبانی بشه . حالا خواهرشوهرتونم نباید انقدر بچه بازی در میاورد. .. نمیتونست تو خواب بو ...

خواهرشوهرم گاهی خیلی لوس میشه و گیر میده.ولی بنظر خودم شوهرم نباید این حرفو بهمون میزد

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
بنظرم حق داشت عصبانی بشه . حالا خواهرشوهرتونم نباید انقدر بچه بازی در میاورد. .. نمیتونست تو خواب بو ...

بچم که کلا کبود شد ایقد گریه کرد.شوهرم واسه اون خیلی ناراحت شد.میگفت من آرومش کردم شما دوباره بدترش کردید.بمون گفت آشغالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم که کلا کبود شد ایقد گریه کرد.شوهرم واسه اون خیلی ناراحت شد.میگفت من آرومش کردم شما دوباره بدترش ...

اخی الهی بمیرم نی نی خب گناه داشت 😔😭کاش خودتون به خواهرشوهرتون تذکر میدادید که بچه تونو نبینه که اون کوچولوام اذیت نشه از گریه 😢  حالا گذشت شماهم ناراحت نباش بالاخره شوهرتون تو عصبانیت بوده یه حرفی از دهنش بی قصد پریده بیرون 😊  شماهم که میگید شوهرتون آدم آروم و مهربونیه  دل چرکین نشید از حرفش☺

اخی الهی بمیرم نی نی خب گناه داشت 😔😭کاش خودتون به خواهرشوهرتون تذکر میدادید که بچه تونو نبینه که ا ...

من به خواهرشوهرم گفتم ینی خودشم دید که بچم چکار میکرد و باباش به زور آرومش کرد باز گفت من نمیرم تا نبوسمش که بقیه ماجرا اتفاق افتاد