2777
2789
عنوان

عقدم کمکک

396 بازدید | 24 پست

سلام دخترا ک عقدن میشه کمکی بهم بدین 

چن وقته عقدین 

همسرتون چقد میاد دیدنتون 

اگ ی وقتی برن بعد از شبا دیدن دوستی ناراحت میشین 

براتون چقد طلا خریدن 

لباس چقد میخرن براتون 

شام یا هر چی دیگه چقد ب چقد میرین بیرون ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۴ماهه عقدم کمتر بیرون میریم چون همش سرکاره تا۱۱شب ..کم برام خرج میکنه یعنی نمیرسه ک خرج کنه منم توقعمو پایین اوردم..حتی خرید اول رو هم انجام ندادیم فقط حلقه قبل عقد خریدیم همین

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
من شش ماه عقدم .مقایسه نمیکنم اما دوس دارم بدونم 

عزیزم هر کی سبک زندگی خودشو داره من اونموقع ک نامزد بودم  چندتا از دوستامم نامزد بودن اونا بیرون میرفتن همش خرید ولی من اصلااااا بابام نمیزاشت اینقده حرص میخورم حالا ۹ ماهه عروسی کردم حالا همش گردش و تفریح و خریدم ولی اون دوستام بعد عروسیشون همش تو خونه کامل برعکس شده اوضاعمون میگن شوهرامون میگن تو نامزدی دورامونو زدیم

⚘سپاس از خدا⚘

همسر من کلا بدون من جایی نمیره ن تو دوران عقد ن الان.کلا یکم غیر اجتماعیه ب نظرم حتی کلاس مداحی هم ک میره میگه دوست دارم تو باشی وقتی باشی انگار یکی پشتمه.

طلا الان حساب کردم ۷۰ ملیون میشه بفروشم ه

هر روز هم و می دیدم بیشتر اوقات

لباس هم زیاد برام خریدن سنگ تمام گزاشتن 

ولی عقد کنان نگرفتن

بجاش حنابندان و پاتختی و عروسی گرفتن

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

من عقدم

هم اون میاد 

هم من میرم

اوایل خیلی جو گیر بودم زیاد میموندم ولی الان دیگه نه 

والا به من که رسید هیچ رسمی نداشتن جز سه تا النگو و یه ربع سکه و یه پلاک بسیار کوچیک که با چشم به زور دیده میشه هیچی نگرفتن اونا رو هم سر عقد دادن.پاگشا هم رسم نداشتن حتی...

ولی......

همه فدای یه تار موی همسر خوبم اینا هم میگذره مهم اینه که عاشق همیم و قراره یه عمر با هم کیف کنیم 😊😊😊

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

من ک ب این چیزا اهمیت نمیدم چندوقتی یبار میریم بیرون شام میخوریم نشد هم نمیریم هدیه ایتا هم هروقت خاستیم بهم دیگه هدیه میدیم کلا سخت نمیگیرم من تا الان هم لباس و طلا و اینا نخریدم چون نیازم نبوده ولی خب اگه بخامم بابام میگه خودم برات میگیرم همسرمم ماهانه بهم پول میده میگه هرچی خاستی بخر ولی فعلا نیازی ندیدم سخت نگیر زندگی رو بهتره طبق حساب کتاب پیش نری بزا هرچ پیش امد خوش اید باشه😍😁

مامانم میگه حنابندان و پاتختی و عروسی رو برا پسرشون گرفتن اصل عقدکنان بود ک نگرفتن برات

همه جا رسمه عقد با خانواده عروسه.شما کجایی هستین

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

من عقدم بعد عید عقد کردم سر عقدم ی گردنبند گرفتن 

عید فطر ۲ تا النگو عید قربان ۱ دونه عید قدیر سرویس خریدن شب چله ۱ النگو اخر هفته ها همیشه ناهار و شام بیرون و خرجام کلن با شوهرمه تو هر مناسبت ک اومدنم لباس کیف کفش لباس زیر خونگی بیرونی میوه شیرینی هفته ای ۳ شبم شوهرم میاد زیاد خوشش نمیاد با دوستام بگردم

عالیس در سرزمین معمولی هستم                                آرزو میکنم خدا به زندگیه تک تکون ارامش و رحمت عطا کنه                                                         

الانم دوستاشو میبینه اما درحدی ک برن مغازه شوهرم بیرون اصلا نمیزارم

عالیس در سرزمین معمولی هستم                                آرزو میکنم خدا به زندگیه تک تکون ارامش و رحمت عطا کنه