2777
2789
عنوان

عقدم کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 24 پست
همه جا رسمه عقد با خانواده عروسه.شما کجایی هستین

نخیر عقدکنان و تو خونه عروس میگیرن ولی خرجش با دوماده. ک الان کلا برا همه تالار میگیرن

ما عقد کنان مفصل میگیرم حدودا در حد عروسی.

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
نخیر عقدکنان و تو خونه عروس میگیرن ولی خرجش با دوماده. ک الان کلا برا همه تالار میگیرن ما عقد کنان ...

والا من اولین بار از زبون شما میشنوم.بنده خدا شوهرتون چقدر بهشون فشار اومده.حتی حنابندون هم با عروسه.فقط عروسی و خونه و چند تیکه وسیله برای جهاز برای داماده....

حالا جهازت کامل بود؟

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینکه پاگشامم کردن نفری۲۰۰ خواهر برادرا دادن ۱ تومن پدر مادرش قربونی ام بریدن برام در کل بچه های خوبین بران همه کار کردن همه طلاهامم سنگینن 

عالیس در سرزمین معمولی هستم                                آرزو میکنم خدا به زندگیه تک تکون ارامش و رحمت عطا کنه                                                         
بیرون ک ن ی شبی بعد چن وقت ی شب دور هم.میمونن اونم از غروب و اخر وقت میرن شام دور هم میخورن

عزیزم من شرایط شمارو نمیدونم من چون شوهرم خوشش نمیاد من بگردم با دوستام میگم توام نگرد ولی میرن مغازش شامم میمونن اما این نمیره

عالیس در سرزمین معمولی هستم                                آرزو میکنم خدا به زندگیه تک تکون ارامش و رحمت عطا کنه                                                         
والا من اولین بار از زبون شما میشنوم.بنده خدا شوهرتون چقدر بهشون فشار اومده.حتی حنابندون هم با عروسه ...

عزیزم ما کلا رسممون فرق داره 

تمام جهیزیه با عروس جز یه فرش و اینه و شمعدان تلویزیون

خانواده عروس هم هر چقدر هدیه جمع کنن میدن خانواده داماد ۱۴ ملیون مادادیم 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
نخیر عقدکنان و تو خونه عروس میگیرن ولی خرجش با دوماده. ک الان کلا برا همه تالار میگیرن ما عقد کنان ...

بله ماام همین طور اما بابام نزاش اوناچیزی بخرن 

عزیزم ما کلا رسممون فرق داره  تمام جهیزیه با عروس جز یه فرش و اینه و شمعدان تلویزیون خانواده ...

چه جالبه عزیزم میشه بگی کجایی؟الهی همیشه خوب و  خوشبخت باشی 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد