2777
2789
عنوان

بحث با خواهر شوهر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 182441 بازدید | 1203 پست

خیلی غلط کرد خواهرشوهرت کیف کردم خوب جواب دادی بعدشم تو سرما آخه تو چرا رفتی شستی و اینکه اگر بار دیگه گفت من به مادرشوهرم کمک میکنم بگو عزیزم من ستاره ام شما رقیه ای همونجور که اسم هامونم با هم فرق داره رفتارامونم باید فرق داشته باشه شما برو واس مادرشوهرت خودکشی کن به من چه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جاتو بودم فرشو لول میکردم میکردم تو دهنش ولی باز خوب سوزوندی بوس دیگ چی بود 😂😂😂😂😂😆😆😆😆

اخه من همیشه میخوام طرفمو بسوزنم یا میگم بوس بوس یا میگم عزیزم ولی بوس کار بردش بیشتر

خداروشکر خواهر شوهر ندارم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

فعلا اول آبجی 2رو بحذف افرین بنویس مار 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
اخه من همیشه میخوام طرفمو بسوزنم یا میگم بوس بوس یا میگم عزیزم ولی بوس کار بردش بیشتر

باز پیامی نفرستاده؟فقط همون یدونه اسکرین بود؟ 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
نوشته بودم مهلا اسمشو شوهرم یه بار سیم کارتشو انداخت رو گوشیم در اورد اسمام قاطی شده

من خاهرشوهرم انقد گوشت تلخه خودم اسمشو سیو کردم شوهرمم هیچ شمارشو نداره

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔