2777
2789
عنوان

وسواس فکری

213 بازدید | 20 پست

خانومای عزیز کاش اگه چیزی میدونید یا نظری ک بهم کمک کنه رو بگید 

من از وقتی نمازمو دوباره شروع کردم واقعا یکمی هم ک باشه سپردن ب خدارو تجربه میکنم 

اما نمیتونم از آزار فکرای چرتی که تو سرمه هم بگذرم 

الان ک مینویسم ارومم در حال حاضر 

اما از دست این میوه و سبزیجات و هوا و اب الوده! ب شدددددت در فکرم.. ن فقط خودم.. پدر و مادرم و بعد همه ی مردم.. اخه چرا ازنیازهای اولیه ی زندگیمون بابد اینطوری محروم باشیم؟! چرا سیب زمینی پیازایرانو عراق پس میزنه... 

آیا با دعا کردن میشه از این بلاها دورموند... 

من از اینده ی این نسل میترسم! 

و همشم اون حدیث امام صادق میاد جلوی چشمم ک ب هر چی فک کنی همون میشه

توروخدا یکم بهم کمک کنید ک راحت بشم...حس اعتماد ب خدا.. ولی بعدش امتحان ب همون چیز.. 

هوووووف.. کاش یکی بفهمه چی میکشم 

مغزم درحال انفجاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به احتمال زیاد شما وسواس فکری عملی دارید بهتره به روانشناس مراجعه کنین

... 

کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره 

من حدودا 7 ساله ک مطالعه ازاد روانشناسی دارم 

انقدر صحبتام موثره برای دیگران ک همیشه پای مشاوره برای دیگرانم اما.. 

من ارثی بهم رسیده وسواس و توم تشدید شده 

اما اینو میدونم ک هیچ چیزی جز خود ادم نمیتونه این موضورو حل کنه 

من هنوز تجربه ش نکردم.. اما از چیزایی ک دیدم فقط همینو میشه برداشت کرد! 

منم مغزم در حال انفجاره از بس به چیزای بد و مریضی فکر میکنم تورو خدا کمکم کنید 

چاره ای نیست دست ماهم نیست. برنامه من و تو رو ببینید که چه طور مرزبان های کشورهای دیگه مو رو از ماست میکشن بیرون که یه دفعه بذر آلوده ای چیزی وارد کشورشون نشه کشاورزی و دامداری رو خراب کنه. اونوقت اینجا واسه جیبشون میرن برنج ارسنیک دار‌ از پاکستان و تایلند میارن. شیر رو وایتکس میریزن نمک رو وایتکس میریزن. مرغ و گوشت رو هورمون میزنن. قرص میذارن وسط کیک بچه ها . ذرت آلوده میارن سم میریزن توی سبزی و میوه. 

عزیزم وقتی قیمت جون مردم ارزشی نداره این چیزا پیش میاد. 

متاسفانه وسط جهنم زندگی میکنیم 

😂😂😂♥️

آلودگی هوا رو بگو، اول انقلاب شهردار تهران رو اعدام کردن به خاطر مشکل ترافیک و آلودگی هوا حالا خودمون زنده زنده داریم خفه میشیم . خدایا باز کن این در رو صبح کن این شبو 

اون حدیثه رو من تا حالا نشنیدم  درستشو میگی جالبه برام پیلیز بعدم بگم من میفهمتمت منم یه مدت نسبت به امواج گوشی و اینترنت اینجوری بودم بعد یه مدت دیدم کاری نمیتونم بکنم ول کردم در مورد کود شیمیایی و تراریخته و سم و این چیزا اونم میفهممت به باور کن تو حدیث یه چیزایی از خواص سیب میخونی اما الان اصلا سیب خوشمزه و سالم نیست! من که گیرم نمیاد . همه کودی و مسموم چی کار کنیم دیگه باید این کارا رو دولت کنه مردم آگاه بشن درخواست جمعی بشه دولت قانون تصویب کنه کلی کار جهادی و آموزش میخواد ولی نه این دولت دولت الان شبا نیاد تو خواببکشمون صلوات و لعنت یادتون نره لعنت به باعث و بانی این وضعیت .  

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چاره ای نیست دست ماهم نیست. برنامه من و تو رو ببینید که چه طور مرزبان های کشورهای دیگه مو رو از ماست ...

فقط خدا مراقبمون باشه ❤️... 

ولی میدونی چی میاد ب ذهنم ؟! این ک این نسل اینطوری نابود... قبل ما ک صفا کردن... و بعد ماام گل و بلبل میشه 

من با تموم وجودم میخوام ک خدا از هممون مراقبت کنه... حتی اگر داریم این سم هارو وارد بدن میکنیم.. امیدوارم اثرشو نابود کنه........ 

...  کوزه گر از کوزه شکسته اب میخوره  من حدودا 7 ساله ک مطالعه ازاد روانشناسی دارم  ...

ربطی به روانشناس بودن یا مطالبشو خوندن نداره

مثل این میمونه که یه دکتر جراح بخواد شکم خودشو بشکافه وعمل کنه میشه!؟ خب نه

اما خب چع با کمک مشاور چه نه اول واخر خودتون خودتونو باید نجات بدین وارادع کنید:)