2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 20 پست
عزیزم یه باغچه درست کن محصولاتتو خودت بکار😓🖤

دوست دارم و بهشم فکر کردم اما جا نداریم.. سیب زمینی و پیازو بقیه چیزا چی.. 

در ضمن یکی مثله منم ن.. پایین تر از من.. چرا باید این بلاها سرش بیاد... 💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون حدیثه رو من تا حالا نشنیدم  درستشو میگی جالبه برام پیلیز بعدم بگم من میفهمتمت منم یه مدت نس ...

نمیدونم چرا ما مثل هیچ جا نیستیم. عزت نداریم . مگه مردم چی خواستن؟ الان جوون کار میخواد . به خدا پسر مثل دسته گل داریم ۳۶ سالشه جزات نمیکنه زن بگیره. دختره جرات نمیکنه به هوای جهاز ازدواج کنه. بیکاری و بدبختی. واسه چیییی؟ 

قبل از ا. بابا بزرگ من یه مرد دهاتی بود که تا شش کلاس درس خونده بود. به خدا زحمت کشید و باهوش بود چه تشکیلاتی درست کرد . الان چی ؟ ده ساله داریم میدویم شوهر من شاگرد اول دانشگاه 

هنوز مستاجره. ولخرج هم اصلا نیستیم . دو سال پیش وکیل گرفت بریم از ایران گفتم ولش کن تو یه خانواده ای داری از دار دنیا . نمیخواد بمونیم. دوستای لبنانی و عربم رو ببینی چه عزت و احترامی دارن . میری عروسی اشون از ته قلبشون خوشحالن . ما دیگه تموم شدیم 

نمیدونم چرا ما مثل هیچ جا نیستیم. عزت نداریم . مگه مردم چی خواستن؟ الان جوون کار میخواد . به خدا پسر ...

من نمیخوام ناامیدی رو موج بندازم 

امیدمون ب خدا باید باشه 

دنیا محل امتحانه.. و هر قومی هم ب ی نوعی ک ما ممکنه حتی ب فکرمونم نرسه امتحان شدن

فقط از خداوند کمک بخوایم ♥️

اون حدیثه رو من تا حالا نشنیدم  درستشو میگی جالبه برام پیلیز بعدم بگم من میفهمتمت منم یه مدت نس ...

والا الان نتونستم پیدا کنم اما منظورش این بود ک ب خداوند حسن ظن داشته باشیم 

مثلا گفته بود ب فقر فکرنکن 

و خب خیلی خوبه این واقعا ♥️