2777
2789
عنوان

مهمونی دوستانه

178 بازدید | 30 پست

سلام دوستان .چن روز دیگ دوستام قراره بیان خونمون بچه ی ۹ماهه هم دارم میخام زرشک پلو ،سالاداندونزی،فیله مرغ سوخاری وژله درست کنم خ دوس دارم لازانیاهم درست کنم اما فک نکنم وقت کنم بنظرتون یه غذایه دیگه چی بزارم یا اگ نزارم بد نباشه یه وقت اخه اولین باره میان

اللهم صل علی محمد وآل محمد

سالاد اندونزی و ژله رو از شب قبل اماده کن اذیت نشی همچنین فیله هاتو فرداش فقط سرخ میکنی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن جدا 

خوب دوتا مرغ خوب نیست به جای سوخاری لازانیا درست کن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
ژله رو ک از شب درست میکنم سالاد توش سس داره خراب نشه تا فرداش؟

نه بابا اینهمه رستوران میریم از قبل امادست ولی میخوای موادشو اماده کن تو ظرف در بسته فردا سس بزن 

من فیله هامو از شب قبل مزه دار میکنم عالی میشه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️