2777
2789
عنوان

به یه نفر حساس شدم که...

435 بازدید | 19 پست

یکی از اقوام همسرم هست خیلی روش حساس شدم.

زندگیشون در عرض دو سه سال تکون خورده و اوضاعشون از خیلی پایین تر از ما اومده در سطح بالاتری از ما. 

خانم هم خیلی خوش گذرون و اهل کمپینگ و سفر و اینا شده. 

کلاسای آموزشی میره در صورتیکه کامل یادمه افسردگی داشت.از اینایی بود که آرایش نمیکرد میگفت پوستم خراب میشه و حتی شب عروسیش فاجعه آمیز بود و الان حسابی به خودش برسه.

چکار کنم برام مهم نباشن؟!!!!! چون واقعا زندگی اونا ربطی به من نداره ولی الکی الکی روشون حساس شدم و همش مقایسه میکنم چرا اونا پیشرفت کردن و ما داریم درجا میزنیم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

چطوری پیشرفت کردن؟

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس نشدی. روراست باش حسود شدی.

پیگیر زندگیش نشو.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
چطوری پیشرفت کردن؟

احتمالا یه شبه ره صد ساله رفتن. اینطور که من فهمیدم. :/

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

منم همینطور

ولی خب ما چه کاری دستمونه

به این نتیجه رسیدم که اونا روزیشون زیاده و ماهم روزیمون در این حده😐

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم