2777
2789
عنوان

بی بی چک

361 بازدید | 52 پست

سلام بی بی چک ۳ روز قبل موعد پریود جواب درست نشون میده؟علائم قبل پریود مثل دردوکوفتگی بدن و خستگی دارم و خیلی هم احساس سرما میکنم احتمال بارداری هست یعنی؟ 

کلا این ماه رابطه بدون پیشگیری داشتم 

تعداد رای : 26
نظرسنجی
احتمالش هست بی بی بزار
8
30%
زوده برای بی بی چک
18
69%

فیفتی فیفتی شده

من روز قبل پریودی گذاشتم بشدت پررنگ شد

تازه با هواپیما هم رفتم مشهد هیچیمم نشد

بارداری عالیییی

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

من iui کردم دکترم گفته شنبه ازمایش بتا بدم قبلش بیبی نمیزارم مستقیمل میدم آزمایش خون

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من ۳.۴ روز قبل پریودی بی بی چک گذاشتم نشنون داد البته بدن تا بذن فرقه

مبارک باشه قبلش علایمت چی بود و از کی شروع شد؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
مبارک باشه قبلش علایمت چی بود و از کی شروع شد؟

فدات جانم من دوبار حامله شدم 

یه بار متاسفانه افتادم دور بچه خون گرفت مجبور به سقط شدم یکی الان 

هر دو ۳.۴ روز قبل پریودی بی بی نشون داد 

سری اول سر درد داشتم نزدیک پریودیم هم درد و حس پریودی 

سری دوم سینه درد داشتم یکم سر درد با همون حس پریودی 

البته خیلیا درد ندارن ولی حس پریودی همه دارن 

نمیتونم صبر کنم این چندروز هم بگذره  کاش یه راهی بود الان می فهمیدم ک باردارم یانه استرس کلاف ...

منم دقیقا مث شمام اما مجبورم صبر کنم تا شنبه

چه خوب مبارکه عزیزم میدونی چون علائم قبل پریود دارم میترسم بی بی بزارم منفی شه

این که عادیه من الان تو ۵ ماه هستم سر تاریخ پریودیم میشم حس پریودیم دستم میده اینا طبیعه جانم ان شا الله مثبته 

فدات جانم من دوبار حامله شدم  یه بار متاسفانه افتادم دور بچه خون گرفت مجبور به سقط شدم یکی الا ...

بسلامتی عزیزم،من الان ۸ روزه  ‌iui  انجام دادم برا بچه دوم شوهرم سالمه و خودمم دکتر میگه همه چی ok  ولی نمیشم با دوتا تخمک خوب ک روز iui ازاد شده بود iui کردم امروز روز ۲۲ سیکلم بود ولی از دیروز درد پریدی دارم ۷ موعد پریدمه ولی دکترم برا روز شنبه ازمایش بتا نوشته زود نیس از الان درد پریدی؟

فدات جانم من دوبار حامله شدم  یه بار متاسفانه افتادم دور بچه خون گرفت مجبور به سقط شدم یکی الا ...

من احساس لرز شدید هم دارم کل تنم یخه درحالیکه میگن موقع بارداری دمای بدن میره بالا؟ درسته؟