2777
2789

حلقه بهتره گمونم چند وقتشه؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر بزرگم حلقه بود اینیکیو میخام بخیه کنم بنظرم بخیه بهتره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من پسرم روش حلقه ختنه شد. 

بعد از تموم شدن كارش كلا خواب بود ازبس گريه كرده بود. 

توخواب جيش اول ك كرد يكم گريه كرد بعد ديگه خوب بود 

حلقشم نزديك ١٠روزگي افتاد

عشقم همسرم😍نفسم بچه هام😍

من پسرمو حلقه گذاشتم اصلا درد نداشت یک هفته بعدم حلقه ش افتاد. خواهرم پسرشو سنتی ختنه کرد تا چند روز استامینوفن میداد بهش چون درد داشت طولم میکشه تا خوب بشه. جراحی سنتی قشنگتر از حلقه س(شرمنده)ولی حلقه راحت تره. تا ۶ ماهگی هم حلقه میزارن به بعد باید سنتی ختنه بشن. پسرمو کلینیک ختنه بردم (تهران)کارش خیلی خوبه

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد

پسر من حلقه بود خیلی راضی بودم

فقط دوساعت اول بیقرار بود بعدم دکتر گفت اصلا به اون حلقه کاری نداشته باش حموم ببر و دستشویی هم کرد بشورش منم دوبار حموم بردمش صبح روز چهارم حلقه افتاد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
سه ماهه شدامروز

آها خب من حلقه گذاشتم راحت بود

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
من پسرمو حلقه گذاشتم اصلا درد نداشت یک هفته بعدم حلقه ش افتاد. خواهرم پسرشو سنتی ختنه کرد تا چند روز ...

واقعا سنتی قشنگ تر میشه؟ 

پسر منم خیلی کم که بی حسی رفت گریه کرد حلقه هم نیفتاد رفتیم روز ششم بود فک کنم دکتر خودش برش داشت

پسر من حلقه بود خیلی راضی بودم فقط دوساعت اول بیقرار بود بعدم دکتر گفت اصلا به اون حلقه کاری نداشته ...

خونریزی هم داره؟؟ پوشک و شلوار تن کردن ایرادی نداره؟ اخه میگن توو سنتی نباید پوشک کرد و این حرفا

واقعا سنتی قشنگ تر میشه؟ 

اشتباه نکنید. فکر نکنید با حلقه زشت میشه. نه نمیشه. ولی با سنتی قشنگتره. من فکر کنم منظورمو بد گفتم. شرمنده ببخشید

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد