2777
2789
خونریزی هم داره؟؟ پوشک و شلوار تن کردن ایرادی نداره؟ اخه میگن توو سنتی نباید پوشک کرد و این حرفا

برای پسر من اصلا خونریزی نداشت. دکتر گفت پوشک یه سایز بزرگتر بهش ببند یه پمادم داد که محل حلقه رو چرب کنم. 

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
اشتباه نکنید. فکر نکنید با حلقه زشت میشه. نه نمیشه. ولی با سنتی قشنگتره. من فکر کنم منظورمو بد گفتم. ...

دشمنت اخه من پسرمو حلقه گذاشتیم راحت بود اما یه جوریه میگم شاید بعدا خوب بشه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسر بزرگم حلقه بود اینیکیو میخام بخیه کنم بنظرم بخیه بهتره

دوست من  پسرشوبخیه کرد۶ماه بعدگوشت اضافی دراوردیکم ریسک داره دکترمیگفت چون جاییه ک مدام دست میخوره پوشک وشستشوایناتحریک میشه.اینوتوسرارین دکتربه منم گفت بخیه هاتوتحریک نکن ک گوشت اضافی درنیاره

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
دوست من  پسرشوبخیه کرد۶ماه بعدگوشت اضافی دراوردیکم ریسک داره دکترمیگفت چون جاییه ک مدام دست میخ ...

حلقه هم احتمال خطاش بالاس پوست یاکمترازحدنرمال برداشته میشه یابیشترپسرمن اینجوری شددوباره بردیمش جراحی کردیم

حلقه هم احتمال خطاش بالاس پوست یاکمترازحدنرمال برداشته میشه یابیشترپسرمن اینجوری شددوباره بردیمش جرا ...

اونودیگ یه دکترخبره میخوادپسرمنودوبارقبل ختنه ازمایش گرفتن عکسواینا.

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
درسته عزیزم توجفتشم خبره بودن دکترشرطه بچه هارودست هرکسی ندین گناه دارن

درسته گندبعضی دکتراازبس دراومده حتی واس یه سرماخوردگی ساده هم جرات نمیکنیم بچه ببریم دکتر😖

دشمنت اخه من پسرمو حلقه گذاشتیم راحت بود اما یه جوریه میگم شاید بعدا خوب بشه

پسر منم اول یه جوری بود الان که دو سالشه خیلی تغییر کرده

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
خونریزی هم داره؟؟ پوشک و شلوار تن کردن ایرادی نداره؟ اخه میگن توو سنتی نباید پوشک کرد و این حرفا

نه اصلا خونریزی نمیبینی

آره پوشک میکنی و شلوار میپوشونی

کلا حلقه مراقبت خییلی خاصی نمیخواد مثل کارایی که همیشه میکنی 

نی نی رو حمام میبری ،میشوری،پوشک میکنی و.....

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس