2777
2789

گل گاو زبون ، زعفرون، جگر ،کنجد، نخود و لوبیای زیاد، چیزای خیلی گرم مثل ارده، عسل به روایتی ،زرشک ، دمنوش های گیاهی خصوصا اون قاعده اور ها ، چای کمتر بخور ، هویج کم بخور یا نخور ،لبتیات محلی و غیر پاستوریزه ممنوع ، گوشت نیمه پز یا تخم مرغ عسلی ممنوع، باید کامل پخته بشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

از کار کردن با مواد شوینده مثل وایتکس و دامستوس پرهیییز کن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز رفتم دکترم گفت هیچ پرهیز غذایی نداری، دکترمم خیلی با علمه و وقتی میری مطبش از همه شهر ها اومدن و همیشه به شدت شلوغه تخصص اصلیشم نازاییه و ایناییه که هی سقط میکنن ( دکتر بزرگ علوی) ولی من همش میگم مگه میشه هیچ پرهیزی نداشته باشه ادم نمیدونم موندم چیکار کنم؟ دوستمم با همین دکتر زایمان داشت و میگفت هیچ پرهیزی نداشته و همه چی خورده و خیلیییی راضیه از دکتر 

من دیروز رفتم دکترم گفت هیچ پرهیز غذایی نداری، دکترمم خیلی با علمه و وقتی میری مطبش از همه شهر ها او ...

پس همون چیزایی که دکترت میگه انجام بده عزیزم .. دکتر منم زیاد پرهیز غذایی نداد فقط گفت که مواد مصنوعی و نگهدارنده نخورم مثل فست فودها و سس ها و تن ماهی ..ماهی وجگر ..سوسیس و کالباس که اینها برای یک آدم عادی هم خطرناک و مضر هست

مرسی عزیزم از اطلاعاتت👏👏💐💐💐

خواهش می کنم. ان شاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی😍

پس همون چیزایی که دکترت میگه انجام بده عزیزم .. دکتر منم زیاد پرهیز غذایی نداد فقط گفت که مواد مصنوع ...

منم سعی کردم میانه رو بگیرم نه خیلی حساس بشم نه اینکه بیخیال باشم چون نمیتونم بیخیال باشم 😂 منم دقیقا چیزایی که شما رعایت میکنید رو رعایت میکنم به اضافه زعفران